Pluspunten

Goede service/klantvriendelijk

Pluspunten

goede persoonlijke bereikbaarheid. Eigenaar neemt snel contact met je op als je hierom vraagt

Pluspunten

Netjes afgeleverd. In goede staat ontvangen. Erg snel binnen gekregen terwijl ik in het oosten van het land woon. Erg beleefd en behulpzaam.

Je kunt je pakket volgen als je je eerst hebt ingeschreven. Ik wist dit alleen niet tot ik het in mijn bevestigingsmail las. Dit zou misschien eerder aangegeven kunnen worden? Wellicht heb ik dit over het hoofd gezien.

Pluspunten

Goede levering niet te veel rompslomp gewoon simpel makkelijk en goed

Pluspunten

Mijn accordeon werd snel bezorgd en is voor wat je krijgt aan grootte van het instrument en aantal registers zeer laag en gunstig in prijs. Ik ben er al met al blij mee. Maar:

Mijn instrument was niet echt speelklaar. Er waren wat verstopte registers en een lekkende baskant. Heb wel een keine vergoeding weer teruggeboekt gekregen voor het instrument. Nou de eerste reparatie was vergoed, maar de tweede reparatie heb ik zelf betaald het ging om een lek in de baskant (spelten bij de tongen) en een vastlopende c tong bij het induwen. En eigenlijk moet het nog helemaal nagekeken worden en nog wat kleine stemmingen gedaan worden..

Pluspunten

Zeer tevreden over het product.

Pluspunten

Doet wat het belooft.

?

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

Geen !

Pluspunten

Snelle levering; goed verpakt

Grote hoeveelheid verpakkings-/ ompakkingsmateriaal, kan het ook anders?

Torbeckelaan 683

2564CH Den haag