Correcte en snelle levering

Zie boven

Vandaag besteld, morgen NIET in huis.

Helaas komt een bestelling gedaan op maandag 30 december niet aan op 31 december. Kan natuurlijk gebeuren. Misschien goed om op de website te vermelden dat dit niet altijd haalbaar is. Mijn bestelling kwam pas op vrijdag 3 januari. Overigens uitstekend verpakt.

Fantastische winkel

Vriendelijk personeel. Goede en snelle communicatie. Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer betrouwbaar.

Heel goed service

Helaas had ik mijn bestelling retour moeten doen. Dit was niet vanwege De Krijger Muziek maar de fabrikant die de product had gemaakt. De Krijger Muziek was heel vriendelijk erover en had gelijk mijn geld terug gegeven.

Snelle service!

De krijgermuziek is een eerlijk bedrijf

Ik had een brug on-line voor mijn les paul besteld en betaald, bij nader inzien was er een fout gemaakt bij de groothandel n.l. een verkeerde kleur (goud) terwijl ik chrome had besteld deze was pas in 2020 weer leverbaar helaas te laat voor mij. Ik heb netjes mijn geld terug gehad vooral de snelheid waarmee verraste mij bijzonder. Zo hoort het dus TOP! Een tevreden klant.

zeer goed

Korte leverings tijd en goede repliek bij het stellen van een vraag via mail

Vriendelijk

Ze doen goed en eerlijk

Prima verlopen !!

online een zelfbouwpakket van een Gibson EDS-1275 gekocht. Pakket was voorzien van de nodige meldingen om er voorzichtig mee om te gaan door de vervoerder. Alles in prima staat en snel ontvangen. tevreden klant.

Snelle verzending en snelle ractie op e-mail vragen

Het artikel werd zoals afgesproken snel uit voorraad geleverd. Alleen de verzending met DPD is niet fijn. Ze hebben geen aflevertijd melding. Dus wellicht andere verzendpartner nemen.

Goede hulp met advies. Snelle levering

Duidelijke uitleg via telefoon.

Fantastisch !!!

Nog nooit iets bestelt bij De krijger maar er heel blij van geworden. Keurig afgehandeld en ruim op tijd bezorgt!

Ik vond een ruime keuze en de levering was snel en correct.

Dit was mijn eerste bestelling bij De Krijger en zal zeker niet de laatste zijn. Als het verloop in toekomst ook zo is - en ik heb beslist geen reden om daaraan te twijfelen - blijft dit de winkel waar ik mijn muziek gerelateerde bestellingen ga doen.

Prima service. Leuke producten. Soms alleen even wachten op antwoord via mail.

punctueel, goed

zie boven

Perfecte afhandeling en levering.

Bestelling perfect afgehandeld,netjes verpakt afgeleverd. Zeer tevreden.

Degelijke rugzak

Super stevige rugzak! Zeer tevreden over

Perfecte transactie

Faire prijzen, beknopte maar voldoende en duidelijke Info per artikel, levering zoals aangegeven bij bestelling. Perfect.

prima service

Snelle levering.

Mijn bestelling zeer goed afgehandeld

Goed en betrouwbare indruk en een snelle bezorging

Had reeds ervaring met dit bedrijf, en in een woord GEWELDIG!

Duidelijke site, en dan een razend snelle afhandeling, zeer correct en goed vepakt, kan geen - punt vermelden. Keep on going on!

Prettig

Ik ben uitstekend geholpen en kreeg ook nog goede raad over de keuze van strijkstok. Het enige minpunt is, dat de kartonnen doos waarin de strijkstok vervoerd was, beschadigd was aan de kant van de punt van de strijkstok. Het meest kwetsbare stukje dus. De strijkstok zelf was onbeschadigd, maar het scheelde niet veel.

Helemaal top! Plus supersnel.

Goed product voor top prijs! Levering binnen een dag, wat wil je nog meer.

Een fijne accordeontas met wieltjes

Levering keurig volgens planning en netjes verpakt

De levering van de producten was keurig volgens planning gebeurd en in nette verpakking geleverd.

Torbeckelaan 683

2564CH Den haag