Bijna perfect.

De bezorging verloopt altijd soepel. Het zou fijn zijn als we van te voren weten wanneer ze komen, maar nu gaan we uit van maandagmiddag. Het is wel jammer dat vorige keer de bestelling deels verkeerd werd geleverd. Dit wordt dan wel netjes opgelost, maar is toch puntje aftrek.

zeer goede service

wij zijn zeer te vrede over koffie partners

Tevreden

We zijn tevreden over Koffie Partners

service gaat snel

Ik mis alleen een terug melding van de reparatie, ik moet zelf na gaan bellen bij collega's of de reparatie is uitgevoerd. Een mail dat het opgelost is zou fijn zijn.

Zoals altijd heel goed

Onze bestelling, zoals altijd, stipt op de afgesproken dag goed geleverd

helemaal goed

Altijd op tijd en aardige bezorger

Prima website voor bestellingen.

Website is duidelijk om je bestelling te doen. Ook wat je al eerder hebt besteld is terug te vinden waardoor het bestelproces lekker snel kan.

Top service.

Goede koffie, goede service

Alles volgens afspraak, en meedenkend

Bij Koffiepartners terecht gekomen, omdat mijn vorige koffieboer onbetrouwbaar bleek geworden na overname. Mijn wensen uitgesproken, een prachtige machine "gekregen". En bestellen is ook heel makkelijk, en dan denken ze ook met je mee, ik had een bestelling gedaan die niet boven de gratis verzending grens lag, werd ik gebeld dat er beter 1 pak koffie meer bij de bestelling kon zodat er geen verzendkosten bij kwamen. Dat vind ik nou geweldig.

prima service

altijd bereikbaar en snelle leveringen

Rob heeft ons heel goed geholpen met het probleem en ook behulpzame tips gegeven.

TOP

De koffie is van goede kwaliteit en de levering is altijd op tijd. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede koffie!

vriendelijk

Snelle levering; vriendelijke bezorger

Mijn ervaring met koffiepartners is heel goed.

zeer goed

De bezorger is altijd vriendelijk, de bestelsite is ook overzichtelijk dus alles is snel gevonden en besteld.

Hele goede service en snelle levering

Hele goede service en snelle levering

Goede en snelle services

top

Fijne partner

Koffie partner is een fijne organisatie om mee samen te werken. Denken met je mee en bieden een fijne service.

Goede producten, goede service

Geweldige service, Prima koffie.

Knap van jullie om al zo lang zo'n goede servicegerichte organisatie te hebben! Blij met jullie!

Vlekkeloos geregeld!

Bestellen is eenvoudig en supersnelle levering!

Alleen maar goed en niets slechts ervaren. Snelle levering , kortom een 10

Houden de klant graag tevreden

Na wat opstartprobleempjes met onze koffieautomaat is er veel meegedacht en gewerkt aan oplossingen . Geen lange wachttijd. Snel servicedienst ter plaatse.

Tevreden klant

Service is goed en zijn altijd goed bereikbaar en heel behulpzaam

Tot nu toe zijn wij tevreden met de goede service van koffiepartners.

Ohmstraat 14

3335 LT Zwijndrecht

Over KoffiePartners BV

KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk! Al 35 jaar leveren wij de koffievoorziening waar jij, je personeel en je gasten blij van worden. Dit doen wij door betrouwbare service & kwaliteitsproducten te leveren van A-merken zoals: NESCAFÉ , illy , WMF, Jura, Douwe Egberts, Redbeans , Cento% en CoffeeFresh. Wat ons uniek maakt? Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt, door echt te luisteren maar vooral echt waar te maken wat we beloven! Onze ambitie is om jou volledig te ontzorgen in je warme en koude drankenvoorziening. Wat je ook kiest! Wij leveren koffie, koffiemachines, ingrediënten & service waar je blij van wordt!