Teleurgesteld over de omheinde tuin
Beoordeling gebaseerd op het feit dat we juist voor de hond hierheen gingen.
We gingen op zoek naar een huis waar onze kleine hond een grote tuin had om vrij in te spelen. Het was even schrikken toen de buurvrouw kwam zeggen dat we hem evengoed aan een touw moesten houden, omdat hij door de gaten in de onderkant van de heg kan. Ze vertelde dat zij een hond hebben om wolven te doden en wanneer onze hond door de heg zou komen, hij ook gedood kan worden door hem. We zijn best van slag geweest en kochten een lang touw. Dit was niet waarom we dit huis huurden! Het touw zat natuurlijk steeds vast om de tuinmeubels en hij moest 2 weken vast (ipv los in de tuin zoals thuis). Het huis zelf was geweldig (beetje kleine woonkamer voor 6, maar met z’n drieën prima) en de plek ook. Je kunt er alleen naar binnen via een trap, wel handig om te weten. Midden in een rustig dorpje met aan alle kanten iets anders om met de hond te wandelen: bergen, bos, gewone paden of het dorp. Een straat verder aten we regelmatig bij 1 van de 2 restaurants of gingen naar Winterberg. Dat is maar 5-6 km. Voor een supermarkt moet je daar ook wezen. We hebben wel genoten van de omgeving.