Zeker voor herhaling vatbaar

Leuk, gezellige locatie waar de honden vrij kunnen rondlopen en baasjes zich op hun gemak voelen. Mooie wandelroutes in de buurt. Alles aanwezig in de accommodatie. Aanrader

Was goed

Fijne tuin voor de honden

Hele goede en duidelijke site

Heel prettig dat er direct vermeld staat hoeveel honden er mee kunnen op vakantie. Ook hele goede omschrijving en mooie foto's

Super fijne eerste selectie

Tof dat we zo een goede eerste selectie hebben kunnen maken voor onze vakantie. We gingen voor vuurwerk vrij dit was helaas niet helemaal behaald want ons hondje als nog thuis hield IPV heerlijk te rennen en spelen.. wij zaten in herperduin en hier hoorde je nog steeds veel kabiet en vuurwerk vanuit de omgeving ook is er op het park vuurwerk afgestoken helaas... Verder was het een prachtige plek qua losloop gebied met veel bos en zand en water dus een groot feest ook voor de kids is er genoeg te doen dus top

Goede locatie en gezellig huisje

Goede locatie en gezellig huisje

Geen gestreste honden

Huis was netjes. Hekje achter had even hoger gekund. Buren hadden ook een hond. Geen vuurwerk op het park. Daar was ik heel blij mee en de honden ook. Helaas zit het al vol voor 2022. Mooi wandel gebied. Mensen zijn erg vriendelijk. Al met al een fijne week gehad

Overzichtelijk en goede informatie

Op zoek naar een huisje tijdens de jaarwisseling vuurwerkvrij. Op mijn vraag of dit mogelijk is een duidelijk antwoord gekregen en daarom een optie op het huisje genomen. Nu afwachten of het ook vuurwerkvrij is zodat we de komende jaarwisseling kunnen genieten van de prachtige omgeving in dit mooie huisje.

Boekingsproces duidelijk en eenvoudig.

Alles was duidelijk en makkelijk in te vullen.

Geweldige omgeving en heerlijk voor de honden

We zijn uiterst tevreden over het huisje, de omgeving en het verblijf aldaar. Even zoeken in het donker, maar dat was het zeker waard.

Prima huisje, mooie omgeving.

Ruim huisje, ruime tuin en goed afgesloten. Alle voorzieningen. Genoeg te doen in de buurt. Losloopgebieden zijn wat moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel. Klein minpuntje. De verwarmingsthermostaat zit achter een afgesloten kastje. In november is dat niet fijn. Of te warm 's nachts of te koud, 's avonds. Advies om dan de prijs iets te verhoge en om de energie kosten te dekken.

Heerlijke korte vakantie

We hebben super genoten met inze pup Bram aan zee, was prima

Leuk en gezellig!!

Het was een lekker, leuk en vooral rustig en mooie omgevingen!

rustig park, maar weinig voorzieningen voor honden

het park is aanbevelenswaardig, maar er zou den nog wat meer voorzieningen kunnen worden gerealiseerd voor honden. Daarvoor moesten we steeds buiten het park op zoek. Dus ook geen uitlaatplaats of zo.

Heerlijke rustige locatie

Fijne lokatie om heerlijk tot rust te komen zeer vriendelijke eigenaren

mooi gezellig huis, maar tuin niet veilig en hoog genoeg omheind

huis mooi, comfortabel, alles aanwezig! ruim voor 8 pers. maar " honden op vakantie"...daar huurde ik dít huis voor, was onvoldoende!! niet hoog genoeg omheind, aan een zijde n muurtje met buizen erboven , waar hond tussendoor kan ( en ging!!) en rest v omheining echt te laag, ca.1.10 " stokken- omheining" en spleten op sommige plekken te breed. erg jammer, moest ze dus aangelijnd in tuin leggen en dat is met honden en 2 lange lijnen tamelijk onhandig.

Net huisje

Alles was goed geregeld. Huisje was netjes en de huisbaas was aardig! Een mooie locatie, zeker geschikt met de honden want je liep de deur uit en je was in het bos! In omgeving ook veel dingen te doen! Een geslaagde vakantie in Nederland!

Prima voor de honden

Goede omheining en veel loop voor de honden met een propere speelweide

lekker kompleet ingericht en leuke ligging in het bos

de honden hadden het naar hun zin in de tuin en omgeving. Zeer zeker in de bossen tijdens hun wandelingen. Leuke routes.

heel goed

Fijne woning en heel rustig

Uitgebreide website

Niet lang gezocht! Had ik achteraf beter wel kunnen doen

Gelukkig een mooi uitzicht…

Gelukkig hadden we een mooi uitzicht! We zaten aan het Lauwersmeer, kon niet mooier! Maar het huisje waarin we zaten van Belvilla was om te huilen.. Enorm achterstallig onderhoud en het was gewoon vies in het huisje. Het onkruid stond hoog tegen de ramen. Elektriciteit was houtje touwtje. Het rook erg muf. Maar gelukkig een mooi uitzicht…

Prima geregeld

Boeking was geen probleem en alle info was te vinden

niet echt geweldig

chalet via belvilla op de Reehorst in Vorden. het perceel was ongeschikt voor hondenbezitters, zeer kleine tuin en zelf voor afscheiding gezorgd. Geen losloop gebied in de naaste omgeving, daarvoor moest je een stukje rijden. De aankomst op de Reehorst was slecht en niet geregeld door eigenaar van de chalet noch belvilla. Volgens belvilla waren er 5 honden toegestaan, maar in de informatiemap in de chalet aanwezig, stond dat 1 hond was toegestaan. We hebben er voor 3 betaald en daar verder geen proplemen mee gehad. Douche was koud.

Duidelijk

De site is duidelijk en heerlijk dat de honden hier ook een stem hebben

Goed, gezellig ingericht!

Onwijs comfortabele!