geweldig!

Ik heb gezocht naar site waar ik mijn hond mee naar toe kan nemen Maar wel met een omheinde tuin. Al snel werden we doorgelinkt naar sauerland bookings, we hadden niet eens in d egaten dat we doorgelinkt werden. Maar dus een geweldig huisje gevonden met een omheinde tuin.

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website

Zonder problemen en snel gevonden wat ik zocht. Gemakkelijke afhandeling van de reservatie.

Goede site, makkelijk uitzoeken, snel geregeld en genoeg keuze

Helemaal top, zeker met honden.

Alles prima en met omheinde tuin reuze fijn voor onze twee hondjes en voor ons natuurlijk -;).

FANTASTIC

We had a fantastic house with our 2 dog's great holiday people were lovely and the restaurant was perfect great food, thankyou for a wonderful holiday we will be coming back.

Lekker overzichtelijk

Boeking ging prima

Super snelle boeking

In een paar minuten geboekt

Fijne streek,mooi gezellig huis ,vooral 1 ste verdieping

Mooie omgeving, goed afgesloten tuin. Ruime gezellige woning Mooie en propere bovenverdieping. Vrij veel verkeer op het oogstmoment van de landbouw,woning vlak aan kruispunt. Mooie keuken maar ontbreken een aantal elementaire voorwerpen,wat maar een kleine kost is. Marc

De boeking gaat goed en snel

Overzicht is top

Goed overzichtelijk

Prima en schoon huis faciliteiten voor honden niet op orde

Er bleek geen hek te zijn wat dicht was rondom het huis waardoor de honden niet vrij rond konden lopen in de tuin zoals beloofd. De eigenaresse runt een kleine overblijf 3 dagen in de week. Met de kinderen liep zij door de tuin van het door ons gehuurde huis om gebruik te maken van een ruimte achter het huis. Dit bezorgde totaal geen overlast maar het was fijn geweest mochten we dat van te voren hebben geweten. Dit niet toch in op je privacy. Ik beveel dit huis aan met deze twee kanttekeningen.

Kleine gezellige bungalow

Kleine gezellige bungalow met goed omheind tuintje

Was zeer makkelijk geboekt

De boeking was zeer makkelijk de eerste termijn betaling ook alleen de laatste termijn zou automatisch afgeschreven worden maar dat gebeurde niet en toen ik wilde betaling ging het niet om dat ze al een week een probleem hadden met de ideal betaling site

Het verblijf is compleet met de fantastische tuin en het huis waar het je aan niks ontbreekt!

Afgelopen vakantie zijn we voor het eerst weggeweest met onze pup van 8 maanden en dit is door het geweldige huisje, heel goed bevallen. De omheinde tuin laat inderdaad geen IJslandse pup door, er is veel rust en alleen spanning in de vorm van een ringslang die zich even liet zien. Verder vind je alles wat je nodig hebt in het goed uitgeruste huisje. Hierdoor hebben we ook zelf kunnen koken en de grote koelkast was erg fijn. In de omgeving kan je fijn wandelen, grote en kleine rondes, maar ook kastelen bekijken. Na een week vol kastelen, ruïnes en bos, zijn we huiswaarts gegaan en kijken we terug op een heerlijke vakantie!

Onze hondjes waren echt welkom. De accommodatie was er ook echt op ingesteld

Heerlijk rustig

Heerlijke plek voor mens en dier. Alles aanwezig.

Prachtige lodge incl. alle voorzieningen, in een mooie bosrijke omgeving. Alles netjes en prima voor elkaar. Ook het park was netjes en bezet met vooral families met hun hond. Rustig en netjes. Gezin met 2 kinderen en een grote hond! Zou het zo weer boeken!

Een geweldig huisje met grote tuin

Een leuke vakantie zeker voor de hond. Heeft zich echt uitgeleefd in de grote omheinde tuin. Lekker gewandeld in de omgeving. Het is een leuk knus huisje. En super aardige eigenaars. Een aanrader.

fantastisch!

prima stevig omheind, lekker ruim gedacht ook voor de hond!

Makkelijk boeken

Fijne site, goed geregeld.

Geweldig uitstekend mooi huisje met omheinde tuin voor alle maten honden

Het huisje is prachtig en mooi plekje, het huis is voldoende ingericht. Fijn om wasmachine te hebben. Met de warmte is de airconditioning fantastisch. Heerlijke omgeving om te fietsen en te genieten. Bedden slapen lekker en beddengoed is aanwezig. Je zit onder een scherm bij de picknick tafel als er een buitje komt zit je lekker droog maar ook beschermd tegen de zon als je de niet in wil zitten. Wat ik wel miste was een stoel om lekker mee buiten te zitten verder op in de tuin maar dat is een luxe probleem. Wij hebben heerlijk genoten van onze twee wekenlange vakantie en eigenlijk wilde niemand naar huis en dat zeg toch wel hoe leuk en fijn we het hebben gehad

Superhandig

Wat ontzettend fijn om een website te hebben waar je niet alleen kunt zoeken naar huisjes waar honden welkom zijn, maar ook meteen aan kunt geven dat er sprake moet zijn van een omheinde tuin en dat je het aantal honden kunt aangeven. Veel andere websites geven aan dat je een huisdier mee mag nemen, maar dan staat bijvoorbeeld in de tekst dat het maar maximaal 1 mag zijn of alleen kleine honden. Bij deze website weet je zeker dat je honden ook echt welkom zijn. We zijn naar twee verschillende huisjes geweest en daar waar aangegeven werd dat de tuinen omheind waren de tuinen ook echt goed omheind. Zelfs onze 'Houdini Husky' heeft geen gaten in de omheining gevonden. Top!.

Was helemaal top

Wat was besteld helemaal nagekomen. Topvakantie voor ons alsook voor onze hond

Was geweldig

Prima huisje voor 4 honden hebben er van genoten ook de honden vonden het geweldig echt een aanrader

Gemakkelijk zoeken en boeken

keuze is gemakkelijk, en je krijgt dan precies wat je wil.

31 Woudbes

Leiden 2318 AX