Geveldig uitgebreide site.

Funktie: zoeken vanuit een adres is voor mij bijzonder bruikbaar want ik reis vaak uit andere lacaties dan mijn eigen huis. Graag zal ik meer fotos van de omheining en de hoogte ervan willen zien.

Makkelijk zoeken en eerlijke terugkoppeling

Website maakt zoeken makkelijk en bij vragen krijg je accurate en eerlijke terugkoppeling

Het boeken ging supersimpel en steeds een snelle reactie!

Ik heb voor het eerst een vakantiehuisje geboekt via deze site. Simpel en duidelijk en steeds na elke stap een super snelle reactie.

site sprong bij elke foto op en neer

bij het bekijken van de huisjes sprong de site bij elke foto op en neer, dat was heel irritant. Een groepsaccomodatie presenteren als je op zoek bent naar een huisje voor 2 personen komt vreemd over. De huisjes presenteren een prijs vanaf, maar dat is altijd in het laagseizoen, terwijl ik een datum in het hoogseizoen al had opgegeven. Beter is dan ook direct de prijs van die datum weergeven. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen

Goed en overzichtelijk

Uitstekende opbouw

Zo makkelijk met honden een huis te vinden voor een vakantie! Top!

Hele goede en duidelijke site

Snel en gemakkelijk vakantiehuis gevonden

Het boeken verliep soepel. Het huisje gaan we nog uitproberen!

vlotte boeking

vlotte boeking

oplichters

nadat de button ingedrukt werd bleek dat er nog meer kosten bij kwamen. maar dan heb je dus al geboekt

Snel

10 minuten tot einde boeking dus echt snel

Overzichtelijk

Een duidelijke overzichtelijke site

Prima service!

Vlot, goed, duidelijk

Zeer goed, behalve de werking van de mobiele website

Wij hebben een fijne locatie gevonden voor onze vakantie in februari. Alleen moesten we dat via de PC boeken, omdat je op de mobiele website steeds terug wordt gestuurd naar eerste pagina.

reservering gdaan vevolgens geen mogelijkeid om definitief te boeken

optie genomen maar geen mogelijk om boeking definitief te boeken , vervolgens proberen te bellen maar zaterdags na twee uur niet beschikbaar ;( **** na een dag werd er contact met mij opgenomen via mail , en kon ik de boeking definitief omzetten. inmiddels is de info ook aangepast op de site. prima opgelost

Makkelijke reservering. Duidelijke en overzichtelijke een site.

Gied voor de moment

Voor de moment goed

overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Net compleet huis, goed geregeld met sleutel

We waren blij verrast met het huis, indeling super leuk. Goed geregeld met Wi-Fi, sleutel e.d. Huisje was compleet; handdoekset lag klaar; zo ook de theedoek en handdoek en welkomsetje. Leuk k e omgeving, lekker rustig straatje en omgeving waar we zaten, wel dicht bij winkels, restaurants, haven. Al met al hebben we genoten van t verblijf in Kortgene!

Vloeiend proces, website, zoeken, selectie, boeken

De website werkt prima; mogelijkheid om optie te nemen en dan eerst nog even overleggen, kleine lettertjes lezen en dan met de link in de email direct boeken. Overgang naar website van Belvilla gaat ook gesmeerd.

Een duidelijke en overzichtelijke website .

Duidelijke site

Makkelijk zoeken

Je geeft heel makkelijk op wanneer en waarheen. Je hoeft niet te zoeken of je hond mee mag. Heel gemakkelijk. Het is misschien fijner om van te voren te weten via welke organisatie je eigenlijk boekt. Zou op deze manier zo weer boeken.

zeer gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke website en zoekmachine!

Geen op of aanmerkingen

31 Woudbes