Duidelijk

Goede site met duidelijke uitleg over de beschikbare huisjes

Slecht

Aangekomen in callian kregen we niet het huisje zoals boeking foto...het ander huis op zich prima maar ivm. Met hond was de tuin niet geheel afgezet en een diepe greppel hebben de hond 10 dagen vast moeten zetten aan lange lijn...zielig... Verder tuin zeer slecht onderhouden veel wildgroei en onkruid Dan het grote drama .. tuin grenzend aan boeren erf en deze boer is van ochtends 07.00 uur tot avonds 19.00 uur bezig met het verwijderen van stenen..bosjes ..omploegen maar zo'n herrie dat het niet uit te houden is bij het zwembad...veel binnen gezeten... Al met al we vertrekken we neerder onze vakantie is verpest...

Snel en zeer goed

Duidelijk

Overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk

uitstekend

duidelijk en snel gevonden

Prima navigeren via de site

Het zoeken op de site gaat prima. Bovendien is er een groot aanbod aan accommodaties beschikbaar. Een echte aanrader dus om de juiste vakantie te kunnen vinden.

Prima site,

Snelle afwerking!

Overzichtelijk goede service

Top geregeld

Mooie woning met alle mogelijke comfort aanwezig

Enige nadeel is dat er helemaal niets is in het dorpje, geen bakker, geen enkel terrasje.

Super site als je met je hond op vakantie wilt.

fantastische locatie voor vakantie met hond

van alle gemakken voorzien

Wij zijn Superblij. De huisjes waren uitermate geschikt voor ons en onze hond. Wij hebben genoten.

enigszins verwarrend

niet helemaal duidelijk is wat wel en wat niet vrij is. Groen is vrij, rood is bezet, maar wit is ook vrij, bleek later (daardoor veel te lang moeten zoeken)

Ik reis met 3 honden. Via deze site snel een goed onderkomen gevonden!

Na teleurstelling op andere sites bij poging te boeken met 3 honden, op hondenopvakantie.nl een mooi onderkomen gevonden in de Dordogne in Frankrijk waar ook mijn viervoeters welkom zijn. Heel prettig! En makkelijk boekingsproces.

Prima vakanties voor mensen met meerdere honden

Heel makkelijk zoeken naar plaatsen waar wij op vakantie kunnen met onze drie honden. De boeking is daarna ook prima geregeld en was zeer geslaagd. Enige nadeel is dat bij boeken niet meteen duidelijk was bij welke organisatie onze boeking nu precies gedaan was.

uitstekend

Vlug snel en zeer duidelijk

Prachtige tuin, goed omheind, fijn zwembad en comfortabel ruim huis in een mooie omgeving

Fijne week gehad met gezin en aanhang op deze prachtige plek. Veel ruimte in de uitstekend omheinde tuin voor de twee hondjes om achter ballen aan te gaan. Ruim en comfortabel huis met goed uitgeruste keuken en een heerlijk zwembad in de tuin. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen of een autotochtje te maken. Prima restaurant in het dorp. En ook een openbare tennisbaan waar met vriendelijke sportievelingen uit de buurt getennist kan worden. Zwemmen met de hond kan iets verderop in de rivier. Huis ligt niet ver van mooie steden als Arezzo, Siena en Florence. Toplocatie!

Alles snel geregeld

Mooie duidelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ook al was er een webstoring door middel van persoonlijk contact werd dit perfect opgelost

Bij reservering bleek dat vrije huizen toch al bezet waren. Op mijn email vraag hierover werd duidelijk dat dit een website issue was. Vervolgens werd dit adequaat opgepakt en werd ik via email, SMS en telefoon toch nog geholpen om mijn vakantie te boeken.

mijn hond heeft ontzettend genoten!

het was de eerste keer dat de hond mee ging! maar voor herhaling vatbaar.

Veel keuze mogelijkheden

Wij hadden een huisje op de Veluwe, prims geregeld en de honden konden ook hun weg gaan in de omheinde tuin

Wonderful holiday with my doggo!

Everything was handled smoothly from booking to return of security deposit, and the place we rented was exactly as described. Very happy.

Mooie omgeving met vlakbij een losloopgebied.

Idem.

Alles aanwezig wat je nodig hebt, maar echt op zijn frans

Eigenlijk is er niets waarvan je zegt; jammer dat dit niet bij de woning is. Van alle gemakken voorzien, maar wel op zijn frans. Voorbeeldje: servies is er, maar van verschillende soorten en niet echt in overvloed. Geluidsoverlast van het circuit...och, je hoort het maar dat geld ook voor de buren die het gras maaien en de verschillende dieren die geluid maken. Het dorpje stelt weinig voor, maar de omgeving is mooi.

31 Woudbes

Leiden 2318 AX