Pluspunten
Overzichtelijke website met veel informatie. Geeft een persoonlijk gevoel doordat de naam van je hond steeds terug komt in tips en trics. Er is aan alles gedacht en contact met de organisatie verloopt goed.
VerbeterpuntenBij het boeken van het huisje eerder vermelden in welk gebied er wel of geen vuurwerk afgestoken mag worden. Onze hond is doodsbenauwd voor vuurwerk en hebben dit huisje geboekt omdat er stond 'is in een natuur gebied waar geen vuurwerk afgestoken mag worden in de omgeving'. Dat is waar, maar aan de overkant van de weg is een boulevard waar wél veel vuurwerk afgestoken wordt. Als we dit hadden geweten, hadden we een andere omgeving opgezocht. We wisten dit van tevoren niet en kwamen hier pas later achter. Dat zal vooraf wel vermeld mogen worden. Misschien voor de vuurwerkdagen een soort van landkaart maken en aangeven waar vuurwerkvrije zones en waar juist wel voorwerk shows zijn? Dan kunnen mensen in 1 oogwenk zien waar ze heen zouden kunnen gaan. Wij hadden achteraf een andere locatie uit willen zoeken.