perfect

Prima huisje met goed omheinde tuin, alles was aanwezig.

Alles is zoals gezegt wordt, goed afgezette tuin bv

Fantastisch onderkomen!

Het huisje was meer dan prima. Heerlijk omheind, dus de hondjes konden hun gang gaan. Eigenaar was dichtbij maar verre van opdringerig.

Een geweldige plek voor hondenliefhebbers.

Een omheinde plek, grote tuin, praktisch huis, ingericht op huisdieren. Helemaal top. Gastvrije ontvangst. Wel jammer dat de honden niet op de slaapkamers mogen. Dat zorgde in ons geval voor een uitdaging.

onvolledige informatie

Wij zijn via hondopvakantie naar t Wildrijk in Drenthe geweest. Honden kunnen daar nergens op loopafstand vrij lopen itt bericht op de site ook niet in de aangegeven gebieden op de kaart rond Diever.

Super staan altyd paraat

Alles was super geregeld, hele leuke, gezellige mensen en we werden heel hartelijk ontvangen, niks was hun te veel! Kortom een geweldige vakantie gehad met de honden!

Goed bevallen

Mooi huisje, prima omgeving voor de hond.

Pluspunten

Wat hebben wij genoten! Je wordt verwelkomt met open armen. In het huisje heb je alles tot je beschikking en krijg jij en je honden een presentje. Alles is goed verzorgd en je krijgt tips over de omgeving.

Nvt

Pluspunten

Super snel geregeld leuk verblijf ook voor de honden top komen zeker terug.

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijke mensen, goede service, komen afspraken na.

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Uitstekende communicatie over de accomodatie.

Ik zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Heler mooie en praktische locaties

Pluspunten

Zeer vriendelijke verhuurders, prachtig en ruim huis.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service en mooie vakantielocaties. Zeer aan te bevelen

Pluspunten

Ruim huis voor 3 honden. Ideale locatie op zeer korte afstand van wandelgebied waar honden los welkom zijn in het naseizoen. Van alle gemakken voorzien incl bed en linnengoed. Dicht bij supermarkt, restaurants etc.

Pluspunten

Overzichtelijke website met veel informatie. Geeft een persoonlijk gevoel doordat de naam van je hond steeds terug komt in tips en trics. Er is aan alles gedacht en contact met de organisatie verloopt goed.

Bij het boeken van het huisje eerder vermelden in welk gebied er wel of geen vuurwerk afgestoken mag worden. Onze hond is doodsbenauwd voor vuurwerk en hebben dit huisje geboekt omdat er stond 'is in een natuur gebied waar geen vuurwerk afgestoken mag worden in de omgeving'. Dat is waar, maar aan de overkant van de weg is een boulevard waar wél veel vuurwerk afgestoken wordt. Als we dit hadden geweten, hadden we een andere omgeving opgezocht. We wisten dit van tevoren niet en kwamen hier pas later achter. Dat zal vooraf wel vermeld mogen worden. Misschien voor de vuurwerkdagen een soort van landkaart maken en aangeven waar vuurwerkvrije zones en waar juist wel voorwerk shows zijn? Dan kunnen mensen in 1 oogwenk zien waar ze heen zouden kunnen gaan. Wij hadden achteraf een andere locatie uit willen zoeken.

Pluspunten

Goede vakantieadressen

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling van het dossier!

31 Woudbes

Leiden 2318 AX