1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de stijl van een idylisch vissershuisje zat erin. cv werkt goed

schoner houden voordeur vervangen, die is helemaal rot. nieuw slot erin, met een loper kom je binnen pannenset vervangen. douche kitten, een gedeelte van de badkamer staat blank na het douchen. met 6 mensen erin veel te krap, 2 of 3 is mooi. Weiland ernaast vrijhouden voor verhuurders. Er lopen schapen, je moest goed op je hond letten en hopen dat hij niet over het hekje heenspringt achter de schapen aan. Poort sloot niet. 's nachts pikkedonker buiten, na hond uitlaten kon je het paadje niet eens terugvinden, dan liep je er weer naast in een drasserig weiland. Ruimer paadje naar het huis maken, het is nu net 1 stoeptegel breed.

Pluspunten

Snelle en goede service, vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Duidelijke site. Goed!

Pluspunten

Fijn dat er huizen zijn waar je met je honden terecht kan. Overzichtelijke site. Makkelijk in gebruik. Op een vraag werd snel gereageerd. Kritiek werd snel opgepakt en verbeterd.

Op een vraag kwam lange tijd geen antwoord. Samenwerking met Belle villa optimaal? Kreeg vraag of we al een boeking willen doen, die hadden we al gedaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben een fantastisch huis aangetroffen met alles wat je maar bedenken kunt. Er stond een kerstboom, kerststerren een grote bos rozen. De eigenaar heeft ons hartelijk verwelkomd en alle aanwezige apparatuur uitgelegd. De honden hebben zich helemaal uitgeleefd op het nabij gelegen strand. We komen hier terug. Zeker weten!

Geen.

Pluspunten

5 sterren: en ook de site hondenopv. want ik had nooit een plek gevonden voor drie honden zonder deze site! Sorry ik heb oude browser of zo dus het werkt niet helemaal goed.

Pluspunten

Quiet area real close to the woods, beautiful and clean house.

Water for showers wasn't very warm.

Pluspunten

Rustig, schoon, compleet

Uitlaat plaats voor honden, moet nu vaak langs de weg, daar wordt het vaak ook niet opgeruimt

Pluspunten

Het huisje was prima voor onze twee honden. Het is fantastisch dat je zo vanuit het huisje over het terrein van het bungalowpark de bossen in kunt lopen. De honden hebben een heerlijke week gehad.

Het huisje is gedateerd. Wij hebben ons daar prima mee gered, omdat ons uitgangspunt een weekje vakantie met de honden was. Wij zaten in het huisje begin oktober, prima weer. Maar ik zou er toch niet graag zitten later in het seizoen of vroeg in het jaar, als de buitentemperatuur laag is. Dan zal het moeilijk zijn om het huisje behaaglijk warm te krijgen.

Pluspunten

Snel en makkelijk.

Pluspunten

Lekker landelijk en goede wandelomgeving.Super vriendelijke gastvrouw, en de honden mogen LOS in het bos !! ECHT SUPER!

Heb ik al doorgegeven en het huisje wordt binnenkort verbouwd daarom nu niet meer relevant

Pluspunten

Het was erg netjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de meeste zijn de honden ècht welkom!

Jammer dat ik moet bellen om mijn borg terug te krijgen, en dat het nog steeds niet geregeld is!!!

Pluspunten

Op de site staan ook echt huizen waar honden mee naar toe mogen; gemakkelijk en snel huizen te vinden en overzichtelijk. We zullen er zeker vaker gebruik van gaan maken in de toekomst.

nee

Pluspunten

Aangezien wij met meer dan twee honden op vakantie gingen stond dit duidelijk aangegeven. Normaal wat moeilijker om te zoeken.

Is het mogelijk om er ook een aantal eetgelegenheden, in de buurt erbij te zetten,waar de honden welkom zijn.

Pluspunten

Prachtig huis , alles is aanwezig.De omgeving en het uitzicht was schitterend, zalige rust , ook voor de honden. Wij hebben genoten!

De bedden waren nogal klein, kan soms een probleem zijn voor grotere mensen.

Pluspunten

duidelijkheid of er huisdieren zijn toegestaan op de gekozen locatie. Je hoeft niet meer te zoeken naar een juiste plek maar kan kiezen uit een grtote hoeveelheid mogelijkheden.

Pluspunten

Fijn dat er een site bestaat, waar je een onderkomen kan vinden waarvan je weet dat je samen met je huisdieren welkom ben!

Pluspunten

Gemakkelijk zoeken.

31 Woudbes

Leiden 2318 AX