Mooi goed onderhouden huisje, spijtig dat je voor alles auto of fiets nodig hebt .

Heel mooi onderhouden huisje met omheinde tuin en heel rustig aan het water. Alleen spijtig dat je voor alles een auto nodig hebt en niet zomaar rustig het bos in kan met de honden .

Heerlijk huis met alles in de buurt.

Het ontbreekt hier aan niets in een prachtige en historische omgeving. Op steenworp afstand van Malmedy en Bellevaux. Kortom; volop genieten ook als je kinderen hebt.

Comfortabel, gezellig en hondvriendelijk.

Genoten van het verblijf in een leuk vakantiehuis with a view !

mooie verblijf, rustige omgeving

Een heerlijk verblijf gehad, mooi huisje van uiterst gastvrije eigenaren. Voor bezienswaardigheden heb je wel de auto nodig, want ligt in een rustige, afgelegen omgeving. Dorpje met winkels binnen 5 munten bereikbaar. Van alle gemakken voorzien, echter geen wifi. Maar daar is de McDonalds dan weer binnen 10 minuutjes rijden. Huisje was van alle gemakken voorzien en ook lagen er als de nodige huishoudelijke zaken.

Nooit meer zoeken naar een huisje, waar onze hond welkom en is en veilig rond kan lopen. We hebben ze allemaal op één site gevonden.

Mooie chalet wel kleine doucheruimte

Mooi omheinde tuin. Super schone chalet en heel aardige eigenaresse. Heel de dag hoor je de vogels zo rustig is het daar. Zelfs de eekhoorn komt af en toe kijken.

De omheining is 1 meter hoog. Dus voldoende voor een hond die niet snel springt. We hebben het huisje geboekt met 2 personen en een Duitse herder pup. Voor 6 personen lis het wel wat krap maar kan zeker comfortabel met 4 personen en een hond. Jacuzzi is top. Restaurant op het domein ook.

Het huis viel heel erg tegen.

Het huis zag er op de foto's veel beter en groter uit. Vond de houten wc ook erg onhygiënisch. Was erg afgelegen dus vind prijs voor dit huisje niet in verhouding.

Prima omheinde tuin.Hond kon vrij rondlopen want hij kon niet weg uit de tuin.

fijn huis

Wij zijn met vrienden en hun hond in een huis nabij Vielsalm geweest. Het was een fijn en prima ingericht huis... Mooie omsloten tuin erbij....prima

Super week in gehad

De eerste keer op Ameland wij hebben super mooie week gehad het weer was heerlijk en een hele mooie accommodatie:de Snip. Vooral voor de honden was alles superfijn overal waren ze welkom en heerlijk kunnen wandelen op de stranden en in de bossen. Alles was perfect geregeld en wij zullen zeker binnenkort terug komen.

ja

Prachtig huisje en super voor de hondjes

Je kan er volledig tot rust komen

keurig en goed omheind

het was fijn dat de hond nergens door kon ontsnappen, want wij hebben een ondernemende hond

Vakantiehuis Diksmuide

Huis voldeed aan de beschrijving, tuin was volledig afgesloten zodat we onze golden retriever op verkenning konden laten gaan. Boeking via hondenopvakantie is vlot verlopen.

Heerlijk rustig midden in de natuur

Leuke chalet met omheinde tuin, ideaal voor onze hond! Ontvangst was ook goed, prima uitleg. We hebben genoten!

Zeer mooi compleet huisje op rustig park

Het huis is erg mooi en compleet. Goede bedden en een hele leuke omheinde tuin met terras aan het water.

Heerlijke huisjes goed verzorgd fijn dat de honden welkom zijn en dat daar speciaal iets voor is

Boeking ging goed en probleemloos.

Les hierboven

Makkelijk

Goed tedoen

Super snelle service alles via de app kunnen regelen omdat we een afwijkende datum wilde echt super!!!

Heel duidelijk!

Perfecte locatie met honden.

Mooi huisje met fijne omheinde tuin in een prachtig wandelgebied.

Enorm genoten van huisje, wijk en natuur in de omgeving.

Een ruim twee-persoons huisje in een prachtige wijk met vlakbij een bos waar je heerlijk kunt dwalen met je hond. Het huisje is leuk ingericht en goed voorzien van alle voorzieningen en faciliteiten. Het strand is op 10 minuten rijden (wel zorgen voor contant geld voor de parkeermeters). De duinen zijn heerlijk en je betaalt een klein bedrag aan entree. De stilte in het huisje en omgeving is heerlijk!

Alles ok

Alles was ok