Zeer positief!!!!

Zeer vriendelijk te woord gestaan. De rugleuning van mijn bureaustoel kon niet meer in goede stand gezet worden. Hoewel de 2 jaar garantie nog maar net voorbij was, mocht ik de stoel toch kosteloos laten maken. De werknemers zijn zo service gericht en meedenkend. En daarbij ook nog eens bijzonder aardig. Echt petje af!! En oh ja, ook hun klantenadministratie is dik in orde. Dat gaat elders wel eens goed fout.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? dikke vette 10nvt
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

Perfect en persoonlijk

Zit-sta-bureau gekocht hier. En erg tevreden, zowel met het product als met de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, de montage. Geen klachten. Je voelt je zowaar een gewaardeerde klant en dat gebeurt niet meer zo vaak.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk, toeschietelijk, persoonlijk.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Met name de bereikbaarheid en flexibiliteit (nog wat extra onderdelen bijbestellen) was boven verwachting.

De aankoop en de levering zoals je mag verwachten , top service

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Duidelijk zo als het moet
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Geheel volgens verwachting

Snel, adequaat en klantgericht

Heel fijn

Heel fijn dat het snel opgelost werd. Service zoals het hoort!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Prima geholpen en mooie stoel

Heel vriendelijk geholpen in de showroom waar ik rustig van alles uitprobeerde. Bij aflevering werd er goed gecommuniceerd en dachten ze goed mee.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Weet ik nog niet. Heb de stoel pas één dag.

Super service, meubels van kwaliteit

Prettig in het contact, reageren snel op vragen of mails, meubels van goeie kwaliteit. Een aanrader!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig en informatief
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Heel blij mee: prima kwaliteit

Uitstekende service, tot in de puntjes verzorgd. Van verkoop tot levering.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel Plezierig, geen vraag was te veel
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Helemaal goed.

superservice

Uitgebreid aandacht in de winkel gekregen, en bij bezorging ook geholpen met instellen van de stoel. Martijn was zeer hulpvaardig en klantvriendelijk

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? super
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

levering snel en goed geregeld

Ik had een tweedehands bureaustoel besteld, deze zat voor mij niet zo lekker en in overleg met een medewerker van Van der Meulen, kon ik gewoon langskomen om een andere stoel uit te kiezen. Echt super goede service en vriendelijk personeel!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? heel goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Prima, Snel antwoord en Goed advies.

Ik kreeg snel antwoord en Goed advies.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Hartstikke goed gegaan

Keurig op tijd geleverd. Ook telefonisch heel netjes: Werd gebeld wanneer het voor mij het beste uitkwam. Alles heel goed verlopen, keurige uitleg over bureau; stond in drie kwartier op zijn plek, na montage zelf.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Hell goed, netjes
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? zoals verwacht

Heel goed geholpen, goede kennis van zaken en geweldige service!

Heel vriendelijk geholpen door Martijn. Hij wist ons goed te vertellen wat we van elke stoel konden verwachten. Na het maken van de keuze, zijn de stoelen gereinigd en thuis bezorgd!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? vriendelijkj
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? heel goed

Ruime collectie tweedehands kantoormeubelen. Prima geholpen. Alles is netjes thuisbezorgd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Zeer tevreden over het product maar ook over de levering.

Prettig en snel, ook goede communicatie

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig (telefonisch)
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Positief

Goede service!

Aantal jaren terug ook een bureau gekocht en ik wou er een tweede bij hebben. Dezelfde stijl was er nog dus besteld en met goede communicatie het bureau netjes afgeleverd op de juiste locatie.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed en duidelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies zoals verwacht

prima service en duidelijke website

snel geleverd en duidelijke afspraken.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Gewoonweg een fijne leverancier met snelle, goede service

In de showroom ruime keuze van basis artikelen. Goede adviezen en snelle service. De levering gewoonweg snel en vakkundig geassembleerd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Erg prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima, volgens verwachting

Great service and products

Very satisfied with our office desk and chair. At Van der Meulen kantoormaubelen we found a great selection of products and good quality second hand options. Dave was very kind, friendly and professional in helping us finding the best option for our home office. The delivery was on time and the installation service was also good. We couldn’t ask for more. Highly recommended and thank you for the great service!

Fijne persoonlijke service

Mooie kwaliteit en je kunt vertrouwen op beloftes

Goede prijs kwaliteit en vriendelijk personeel

In de showroom gekeken voor een bureau. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg goed advies. Afspraak gemaakt om zelf af te halen en alles stond klaar. Bureau is van hoge kwaliteit met nieuw blad en eenvoudig in elkaar te zetten.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes en vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed!

Goed advies

Prima geholpen met burostoel en goed advies.

Helemaal top!

Meedenkend en ervaren!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 10

Goede kwaliteit en prima service!

Ik ben naar Vd Meulen gegaan met het oog op een bureaustoel. Ik kreeg goed advies, de service was perfect en ik heb nu een heel goede bureaustoel in mijn kantoortje staan. Van der Meulen...? Kan ik van harte aanbevelen!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zie boven
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? zie boven

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh