Goed en meteen geholpen. Producten zijn top! Zeker een aanrader!
Het defect aan mijn elektrisch bureau is op dezelfde dag dat ik het heb gemeld gelijk opgelost. Binnen zeer korte tijd stond er een monteur voor de deur. Top service !
is dat er goede service wordt gegeven. goede en vriendelijk communicatie
Ik heb zorgvuldigheid ervaren en geduld
snelle levering, goede service
Zeer tevreden met de bestelling en het leverproces. Ze bellen netjes om een afspraak te maken. De tijd van afleveren klopte en de bezorgers waren beleefd en vriendelijk.
Bureau, ladenblok en whiteboard besteld, was allemaal dik in orde. Vriendelijke en behulpzame service bovendien.
Zeer goede service. Erg klant vriendelijk! Denkt met je mee en goede prijzen. Levering was ook top en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Ik kom hier zeker nog eens terug! Bedankt!
Ontzettend klantvriendelijk, aardig en ik nog eens super service gericht
heel efficient en vriendelijk, zowel in winkel als bij bzorging
Klacht wer binnen een week met een top prestatie behandeld.
Makkelijk bestellen, levering volgens afspraak en keurig gemonteerd
Martijn heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren over bureaustoelen, bureau's en barstoelen. De bureaustoel werd ingesteld en door hem naar de auto gedragen, wat een service!
Prima afgeleverd
Ik heb telefonisch super goed advies gehad en de levering was vlot en snel.
Een jaar geleden kocht ik een refurbished bureaustoel bij Van der Meulen. Ik ben toen naar de showroom gegaan om stoelen uit te proberen en de best passend te kiezen. Helaas ging onlangs iets kapot, waardoor ik de rugleuning niet meer in een gekozen stand vast kon zetten. Van der Meulen gebeld en tot mijn aangename verrassing bleek ik 2 jaar garantie te hebben op deze stoel. Maar wat nog een extra verrassing was, is dat er een monteur aan huis kwam om mijn stoel te repareren! En dat alles zonder kosten in rekening te brengen!
Op het afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorgers, product voldoet aan beschrijving
snelle, correcte levering, helder en duidelijk. Zeer behulpzaam. Snelle reaktie bij vragen en zeer service gericht. Dat het nog bestaat!
Ik zocht een stoel en werd heel fijn en relaxed geholpen. Mocht alle tijd nemen om de verschillende stoelen te proberen. Kreeg meerdere keren koffie aangeboden. Mijn gekochte stoel werd vervolgens ook snel en top afgeleverd.
Ik ben heel tevreden over de benadering van van der Meulen. De medewerkers aan de telefoon denken mee en geven duidelijk advies. Afspraken zijn snel gemaakt en worden stipt nagekomen. De monteurs hadden verstand van zaken en waren heel dienstverlenend. Ik kan van der Meulen aanraden!
Prima prijs/kwaliteits verhouding van het gekochte product. Tijdige levering. Hulpvaardig bij het installeren van het gekochte product,
Bij bezorging bleek dat het zelfs in elkaar gezet zou worden (had ik niet goed gelezen op de factuur). De heren van de bezorging waren heel aardig, netjes en niet beroerd om wat extra's te doen.
Fijn dat de kast bezorgd en geplaatst kon worden!
In eerste instantie had mijn geleverde stoel 2 tekortkomingen. Na melding hiervan werd zeer snel en adequaat gehandeld. Uiteindelijk heb ik weliswaar toch een andere stoel genomen en daar werd een tegemoetkoming bij toegepast. Een zeer goede service dus.
Originele beoordeling
De geleverde stoel had een defect bij de zitting, die ik zelf niet kon verhelpen. Ondanks dat ik wist dat de stoel 2e hands was, had een armsteun een forse beschadiging. Beide zaken zijn gemeld en ik krijg een andere stoel. Een goede service dus.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh