Top Service en erg snel!

Goed en meteen geholpen. Producten zijn top! Zeker een aanrader!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? top

Zeer goede service

Het defect aan mijn elektrisch bureau is op dezelfde dag dat ik het heb gemeld gelijk opgelost. Binnen zeer korte tijd stond er een monteur voor de deur. Top service !

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

is dat er goede service wordt gegeven. goede en vriendelijk communicatie

is dat er goede service wordt gegeven. goede en vriendelijk communicatie

Zorgvuldig

Ik heb zorgvuldigheid ervaren en geduld

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? in orde

helemaal prima!

snelle levering, goede service

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Snelle levering, vriendelijk personeel

Zeer tevreden met de bestelling en het leverproces. Ze bellen netjes om een afspraak te maken. De tijd van afleveren klopte en de bezorgers waren beleefd en vriendelijk.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk, duidelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Geheel naar verwachting

Goede service en vlotte bezorging

Bureau, ladenblok en whiteboard besteld, was allemaal dik in orde. Vriendelijke en behulpzame service bovendien.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? UItstekend

Zeer zeer goede service.

Zeer goede service. Erg klant vriendelijk! Denkt met je mee en goede prijzen. Levering was ook top en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Ik kom hier zeker nog eens terug! Bedankt!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed. Je wordt heel netjes op de hoogte gehouden bij alles!
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Nog mooier dan verwacht!

Ontzettend klantvriendelijk, aardig en ik nog eens super service gericht

Ontzettend klantvriendelijk, aardig en ik nog eens super service gericht

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Beter en moderner dan verwacht

Fijn bedrijf

heel efficient en vriendelijk, zowel in winkel als bij bzorging

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? heel efficient en vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? heel goed

Snel en keurig opgelost

Klacht wer binnen een week met een top prestatie behandeld.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? top

Tot nu toe alleen maar goed!

Makkelijk bestellen, levering volgens afspraak en keurig gemonteerd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 2 x telefonisch en bij montage. Vriendelijk, accuraat
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies wat ik verwachtte. Ziet er keurig uit.

Uitstekend geholpen!

Martijn heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren over bureaustoelen, bureau's en barstoelen. De bureaustoel werd ingesteld en door hem naar de auto gedragen, wat een service!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Super advies en service

Ik heb telefonisch super goed advies gehad en de levering was vlot en snel.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Helemaal naar wens

Echt heel erg goed!

Een jaar geleden kocht ik een refurbished bureaustoel bij Van der Meulen. Ik ben toen naar de showroom gegaan om stoelen uit te proberen en de best passend te kiezen. Helaas ging onlangs iets kapot, waardoor ik de rugleuning niet meer in een gekozen stand vast kon zetten. Van der Meulen gebeld en tot mijn aangename verrassing bleek ik 2 jaar garantie te hebben op deze stoel. Maar wat nog een extra verrassing was, is dat er een monteur aan huis kwam om mijn stoel te repareren! En dat alles zonder kosten in rekening te brengen!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Boven verwachting

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Op het afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorgers, product voldoet aan beschrijving

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Jazeker

Goed geholpen, persoonlijke aandacht

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima goeie service
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

snelle, correcte levering, helder en duidelijk. Zeer behulpzaam. Snelle reaktie bij vragen en zeer service gericht. Dat het nog bestaat!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? zeer goed

Ik zocht een stoel en werd heel fijn en relaxed geholpen. Mocht alle tijd nemen om de verschillende stoelen te proberen. Kreeg meerdere keren koffie aangeboden. Mijn gekochte stoel werd vervolgens ook snel en top afgeleverd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel fijn en relaxed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Top

Hoge Kwaliteit en dienstverlening

Ik ben heel tevreden over de benadering van van der Meulen. De medewerkers aan de telefoon denken mee en geven duidelijk advies. Afspraken zijn snel gemaakt en worden stipt nagekomen. De monteurs hadden verstand van zaken en waren heel dienstverlenend. Ik kan van der Meulen aanraden!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? plezierig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? boven verwachting

Prima prijs/kwaliteits verhouding van het gekochte product. Tijdige levering. Hulpvaardig bij het installeren van het gekochte product,

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Klantvriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? wat ik verwachtte

Zeer goed geregeld!

Bij bezorging bleek dat het zelfs in elkaar gezet zou worden (had ik niet goed gelezen op de factuur). De heren van de bezorging waren heel aardig, netjes en niet beroerd om wat extra's te doen.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Fijn
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Goede kast, iets meer beschadigd dan ik verwachtte.

Fijn dat de kast bezorgd en geplaatst kon worden!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Iets meer beschadigd dan verwacht.

Zeer goede service

In eerste instantie had mijn geleverde stoel 2 tekortkomingen. Na melding hiervan werd zeer snel en adequaat gehandeld. Uiteindelijk heb ik weliswaar toch een andere stoel genomen en daar werd een tegemoetkoming bij toegepast. Een zeer goede service dus.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Uiteindelijk heel goed

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh