Servicegericht en denkt met je mee
Heel fijn bedrijf en zeer vlotte levering van kantoormeubilair Ook vooraf telefonische communicatie over leveringstijd.
Vanaf het bestellen, tot de communicatie voor de bezorging en vervolgens de bezorging zelf was geweldig! Ik wist niet dat ze het bij levering voor je in elkaar zetten, maar ik was blij dat ze dat deden. De website is gemakkelijk te gebruiken, het selecteren van de verschillende opties was intuïtief en over het algemeen was dit een geweldige ervaring.
Wie immer ist alles ohne irgendeine Komplikation verlaufen
Het bedrijf is klant gericht.De medewerkers geven goede adviezen.
Correcte behandeling. Afspraken prima nagekomen.
Keurig op tijd geleverd en correcte monteurs alles geïnstalleerd.
We hadden een bureaustoel waar de rugleuning niet meer goed werkte. Er werd keurig een afspraak ingepland en er kwam een monteur langs om het probleem op te lossen. De afspraak ronddom de afspraak kon niet beter!
Goed contact, snelle reactie en afspraken worden nagekomen!
Al meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid geleverd. De montage service is ideaal, zelf niet aan de slag met gereedschap en al het verpakkingsmateriaal is ook gelijk weg.
Keurig welkom geheten en in alle rust storl uitgezocht.
Konden snel de tafels afleveren en fijn direct contact met de sales afdeling!
zeer fijne samenwerking
Nadat de garantie was verlopen toch nog een nieuwe armleuning met torque bit kosteloos verstrekt.
bureau werd op de afgesproken dag gebracht en gemonteerd, netjes gedaan
Ik vond het fijn om hier een bureau te kopen. Bestellen ging goed, evenals communicatie, aflevering en montage. Erg tevreden!
Even bellen. Meteen geholpen aan juiste stoel. Snel afgeleverd bij medewerker. Factuur volgt. Heel blij met deze firma. Hulde.
Persoonlijke afstemming over de bestelling en heel klantvriendelijke service toen bleek dat de zitting te weinig steun gaf.
Bedankt voor goede product En super levwring.
De service, vriendelijkheid. Alles gewoon top!
Goede service en communicatie over de levering. Op locatie gemonteerd en volgens afspraak. Er was een blad beschadigd. Dat is kosteloos omgeruild met wederom goede communicatie over de levering. Echt goede service.
Heel goed geholpen. goede communicatie en alles is top geïnstalleerd.
Nog maar kort ervaring met Van der Meulen. Ik kwam er terecht in verband met zoektocht naar bureau en Van der Meutel zit in zelfde gemeente als waar ik woonachtig ben. Producten (bureau, bureaustoel en ladenblok) zijn als je zou morgen verwachten! Ook het advies in de showroom was prima. Producten waren (voor zover het besteld moest worden) binnen in de genoemde termijn en het plaatsen ervan verliep prima. Enig minpuntje is dat het geleverd is op andere dag dan ik doorgegeven had, te wijten aan miscommunicatie, maar bevestiging hiervan kwam eigenlijk vrij laat. Ook exacte bezorgtijd kwam per mail binnen op dag van levering (die toen ook al bijna geheel gedaan was). Wellicht dat hun (automatische) mailsysteem dus nog wat aandacht nodig heeft.
Meubelen keurig netjes geleverd. Er was een klein probleem met de bediening van het bureau. Ik kon de zelfde dag nog een nieuwe ophalen. Echt top service.
Snelle bezorging, snelle reacties
Lageweg 35 Q