Pluspunten

Goede en accurate afhandeling.

Pluspunten

zeer goed snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

u stuurt een beoordeling alvorens het product of leveringsdetails ontvangen te hebben.

Pluspunten

Heel vlotte afhandeling , kwalitatief hoogstaande goederen .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

gaan jullie mijn order nog eens een keer versturen?

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Pluspunten

snel en goed

Pakket uit breiden met staal stroppen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nvt

De helft van de bestelling wordt geleverd op de dag na de bestelling. De andere helft wordt zonder verder contact te laat geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen, ook niet bij herhaaldelijk bellen. Wanneer er naar het ''moederbedrijf'' wordt gebeld wordt er gezegd dat het überhaupt gek is dat er wordt geleverd want de persoon in kwestie zou niet aanwezig zijn. Na nog een 2e keer contact te hebben hebben gehad met het moederbedrijf wordt je afgewimpeld met: moet je maandag maar terug bellen, terwijl je de spullen die zelfde dag eigenlijk zou hebben. Je besteld bij dit bedrijf voor de snelle levering niet voor de slecht service en contact.

Pluspunten

Wat een onprofessionele bedoening bij dit bedrijf. Het moederbedrijf van deze webshop zit in Voorschoten, dus daarheen gereden voor een paar producten. Had namelijk wat haast met de spullen. Daar kregen wij te horen dat ze het zelf niet op voorraad hebben (dropshipment) en we beter online kunnen bestellen voor de snelste levering. Dat dus gedaan. Op de site wordt aangegeven dat het de volgende dag geleverd wordt als het op voorraad is, alleen staat de voorraadstatus er niet bij. De bestelling geplaatst en een mail gestuurd met de vraag voor de voorraadstatus, daar nooit reactie op gekregen. Later die dag wel een verzendbevestiging ontvangen, dus ging er vanuit dat het goed kwam. De volgende dag ontvingen we een deel van de bestelling. Daarna direct gebeld, maar het nummer van de webshop werd meerdere keren na lang wachten niet opgenomen. Toen het moederbedrijf gebeld, daar een dame van de administratie aan de lijn gekregen, zij gaf aan dat de chef webshop er niet was en het helemaal niet verzonden kon zijn. Tijdens het telefoongesprek ontvingen we plots de verzendbevestiging van het tweede deel. Later op de dag nogmaals gebeld toen we nog steeds niets ontvangen hadden, we kregen een onvriendelijke medewerker aan de telefoon die aangaf dat mevrouw al naar huis was en hij ook niks kon doen. Eind van de dag nogmaals geprobeerd te bellen, maar tot 2 keer toe werd het gesprek na lang wachten (15 minuten!) niet opgenomen. Slecht bereikbaar en slechte service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer teleurgesteld.

Bestel vandaag morgen in huis. Maar nu even niet zeg maar. Heb vorige week een lier besteld en betaald maar nog niets ontvangen. Op email word niet gereageerd en per telefoon niet bereikbaar

Pluspunten

snelle levering en geode kwaliteit.

geen

Pluspunten

Prijs kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

Handleiding werd naar gerefereerd maar ontbrak.

Pluspunten

Telefonisch goede ondersteuning

Duidelijkere omschrijving van de verschillende pallettrucks. Er staan diverse modellen op de website maar bij bestellen kunnen de verschillende modellen niet aangeduid worden.

Pluspunten

Snelle correcte levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Weet er geen op dit moment

2 sterren: slechter dan verwacht

Bezorging op beloofde dag 10 augustus is niet gebeurd , ook niet bij Bruna boekhandel Steenstraat 1 in Wijk bij D. Er is helaas niets voor mij bezorgd in de kantine op het voorterrein van de jachthaven de Lunenburg op Aalswaard 10, Wijk bij Duurstede. Ik woon even verderop op nr. 36, bereikbaar door de tuin (recht van overpad ..) van de werfbaas, wat tot gevolg heeft dat alle bezorgers pakketten voor mij afgeven in de kantine van de werf of bij de boekhandel Bruna indien zij met die winkel een overeenkomst hebben. Ik kan uw bedrijf dus nog niet aanbevelen.. Ik heet Tjeerd Mellema, woon op Aalswaard 36 . 962MZ Wijk bij Duurstede. Tel. 06 48138092 en

Pluspunten

Onderdelen netjes verpakt en op tijd geleverd...

Geen, gewoon zo doorgaan..

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Goed en breed aanbod, heldere website

Enige onduidelijkheid over wat direct geleverd gaat worden en wat in backorder staat. Wel snel en correct helderheid verschaft per mail.

Pluspunten

stukken zijn degelijk,

levering werd niet gemeld

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit. Goede prijs.

Geen verbeterpunten.

Track&Trace

Dobbeweg 30

2254AG Voorschoten

071 751 74 50

Over 123takels.nl

Veiligheid boven alles! We bieden je de keuzen uit kwaliteit takels! Bij ons vind je geen inferieure kwaliteit. Onveilige producten die ook op het web worden aangeboden lijken aantrekkelijk qua prijs, maar niets is minder waar. Haperend gereedschap is vaak oorzaak van ongelukken. Het leed is dan niet te overzien. Goed gereedschap is naast veiligheid ook efficiënter en plezieriger werken. Met onze kennis en ervaring weten we dat goed materiaal kosten bespaart op de langere termijn, tijdwinst oplevert en frustratie voorkomt. Daarom bieden we alleen kwalitatief de beste takels aan van gerenommeerde merken als Nitchi, Eller en Tractel®. Serieuze merken van internationale kwaliteit. Merken die niet rommelen niet met kwaliteit of specificaties. We houden het simpel Zoeken? Daar houden wij niet van, dus proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden. Vanaf de home pagina ga je met je muis naar je productgroep en je kunt direct je keuze verfijnen. Klik op jouw voorkeur hef- of hijsgereedschap en selecteer daarna tonnages of lengtes. Bovendien zie je links vaak een menu waarin je ook nog keuzes kunt selecteren. Alles voor een tevreden klant We bieden je graag alle informatie, mis je desondanks toch nog info vraag het ons.