Best tevreden

Alles duidelijk op de websites en correct geleverd

correcte service en levering

Goederen werden snel en in goede staat verzonden

zie hieronder;

gewoon goed, levering volgens afspraak.

gewoon goed.

besteld en gewoon de volgende dag binnen. er kan altijd wat mis gaan , als het maar opgelost word toch!? niks op deze firma aan te merken.

Vlotte levering

De gevraagde loopkatten waren er niet meer maar een beter alternatief aangeboden, daarmee een snelle levering

Goed materiaal en zeer goede service!

Erg correcte en goede leverancier van fijn materiaal aan scherpe prijzen.

Geweldig!

Snelle service, levering volgens afspraak.

Snelle levering en netjes verpakt

Duidelijke website met de juiste informatie, snelle levering en goede service, wordt netjes op de hoogte gehouden via mail en track en trace en wprdt netjes verpakt.

Ik heb een valbeveiliging aangekocht en kreeg deze keurig netjes binnen enkele dagen binnen, ondanks de drukte met sinterklaas.

Prima, besteld en de volgende werkdag in huis!

Prima, besteld en de volgende werkdag in huis! Er was wat onduidelijkheid in de bestelprocedure op rekening, maar dat is goed afgehandeld.

Produkt prima bezorging niet volgens afspraak

Produkt is zeer prima ik had het zeer dringend nodig kon volgende werkdag zeker geleverd worden volgens de persoon aan telefoon en dan krijg ik het nog een dag later

goed aan de telefoon geholpen

zeer goed

Snel en goed

Makelijk te bestellen en snelle levering voor een goede prijs. Niets op aan te merken

snelle levering en deskundigheid

aan aanvraag van onderdelen wist men waar het over ging en ze hadden de gegevens van de vorige levering er ook bij gehaald zodat alles goed verstuurd kon worden

Snel geregeld

Prima spullen tegen een concurrerende prijs

goede service

Goede en snelle service

Precies bezorgd wat besteld was.

Al komt het van verschillende magazijnen en al komt het met twee bezorgwagens 20 minuten achter elkaar,binnen 1 werkdag zal je het hebben.

uitmuntend!!!

snelle levering, goed telefonisch contact. zeker een aanrader!!

Alles meer dan OK

Duidelijke emailcommunicatie, snelle levering, stevig verpakt, materiaal ziet er zeer degelijk uit.

100% top

Werd keurig gebeld wanneer ik de ketting nodig had en dat dat waarschijnlijk niet haalbaar was dus zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe leverancier. Ruim op tijd binnen. Goede communicatie!!

Slechte ervaring

Bestelling had vertraging en werd niet op de hoogte gehouden.

Professioneel materiaal, snelle levering

Professioneel materiaal dat vertrouwen uitstraalt! Ketting op maat en toebehoren op twee dagen thuis geleverd. Top!

Snelle levering ondanks dat er iets niet helemaal klopte aan het adres

Prima service, maar slechte bezorgcondities

Wat ik erg lastig vond, was dat het pakje door TNT bezorgd werd. Via track en trace kon er niets anders gezegd worden dan: tussen 8 en 20.00 uur wordt uw pakket bezorgd. Het bij een afgiftepunt (in de buurt) laten bezorgen was in het geheel niet mogelijk! Ik ben niet de hele dag thuis, dus dit ging ook mis. Ben het uiteindelijk zelf maar op gaan halen, maar heb hier 30 kilometer voor moeten fietsen. (en terug ook nog 30) Zou dus niet zo gauw weer iets bij jullie bestellen, omdat ik de buren niet wil lastig vallen en er ook niet de hele dag thuis voor kan blijven. (Ter vergelijk: Bij Kees Smit krijg je een tijdsinterval van 2 uur waarop iets bezorgd wordt - daar kun je je rooster nog op aanpassen).

duidelijke website, snelle levering.

zie boven. had graag gezien dat je kan bestellen, en na levering betalen. maar toch prettig zaken mee gedaan.

Dobbeweg 30

2254AG Voorschoten

071 751 74 50

Over 123takels.nl

Veiligheid boven alles! We bieden je de keuzen uit kwaliteit takels! Bij ons vind je geen inferieure kwaliteit. Onveilige producten die ook op het web worden aangeboden lijken aantrekkelijk qua prijs, maar niets is minder waar. Haperend gereedschap is vaak oorzaak van ongelukken. Het leed is dan niet te overzien. Goed gereedschap is naast veiligheid ook efficiënter en plezieriger werken. Met onze kennis en ervaring weten we dat goed materiaal kosten bespaart op de langere termijn, tijdwinst oplevert en frustratie voorkomt. Daarom bieden we alleen kwalitatief de beste takels aan van gerenommeerde merken als Nitchi, Eller en Tractel®. Serieuze merken van internationale kwaliteit. Merken die niet rommelen niet met kwaliteit of specificaties. We houden het simpel Zoeken? Daar houden wij niet van, dus proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden. Vanaf de home pagina ga je met je muis naar je productgroep en je kunt direct je keuze verfijnen. Klik op jouw voorkeur hef- of hijsgereedschap en selecteer daarna tonnages of lengtes. Bovendien zie je links vaak een menu waarin je ook nog keuzes kunt selecteren. Alles voor een tevreden klant We bieden je graag alle informatie, mis je desondanks toch nog info vraag het ons.