Goed en snel geregeld

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede investering, werkt goed..

Heb hiermee een probleem kunnen terugbrengen tot hopelijk 1 onderdeel wat niet goed functioneerd. Nieuw auto onderdeel is besteld.

goed product snelle levering

Makkelijk mee te werken

Uitstekend!

Ik had op het eerste instantie verkeerde artikel besteld, echter was deze later opgepakt kreeg bericht van riverty dat mijn retour niet verwerkt zou zijn. Waarna ik OBD bericht heb en zij hebben dat snel opgepakt en alsnog verwerkt mijn complimenten voor!

voor 17:00 besteld morgen in huis.... dus 3de dag om 21;30 uur

Erg jammer, zondag besteld, maandag voorbij, dinsdag eens bellen, nog geen verzendbevestiging, ja ging wat mis gisteren, mail gestuurd heb hem echt woensdagmiddag nodig, om 17:24 uur mail ontvangen "zoals mijn collega heeft aangegeven is het pakket naar u onderweg", 16;32 aangekondigd maar nog niet ontvangen, verwachtte aankomst Woensdag om 21:30 uur. Daar hou je dus geen rekening mee. Update: Na ontvangst van het pakketje kon ik aan de slag, was een uur eerder, maar alsnog nachtwerk. Op mijn mail een nette reactie ontvangen, die al bevredigend was, dat ze het erg vervelend vonden en kwamen met een zeer nette oplossing. Product naar tevredenheid en de uiteindelijke communicatie ook! Dank!

Super service, mooi apparaat

Snel geleverd, direct antwoord op mail en mooi Nederlandstalige scanner. Zeer tevreden dus.

Goede service,snelle levering

Goed product, duidelijke beschrijving en razendsnel geleverd.

Zeer goede ervaring met OBD partner.

zeer tevreden

obd tester gekocht om auto uit te lezen en te resetten wat beiden prima is gelukt. de tester bediend gemakkelijk en werkt snel.

Zeer positief snel antwoord op vragen aanrader om hier te kopen

Snel geleverd top

zeer goed

na wat stoeien en uitproberen een zeer bevredigend resultaat wat dat handzame kastje allemaal kan

Gelijk gebuikt super

Perfecte service.

Heel goed geholpen. Snelle service en goede uitleg. Top

goed toestel

voor mijn hobby,een perfect toestel

Beter dan verwacht

Super snelle levering en werkt zeer gemakkelijk

Na de bestelling een snelle levering Een aanrader voor iedereen

Na het bestellen een zeer snelle levering Helemaal niks op aan te merken

Doen!! Wat ze beloven

Super! Snel en betrouwbaar. En kwaliteiten voor niet te veel centen

Snelle levering. Goed product.

Snelle levering. Goed product.

Uitstekende Service

Mijn aankoop van de OBDlink MX+ verliep soepel en verzorgd, ook is de adapter/dongel reeds geupdated naar de laatste versie, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt, verders wordt er via mail een gratis en erg praktische e-book geleverd over de ins and outs van OBD (on board diagnostics) zodat je jezelf hiermee vertrouwd kunt maken, voor als je dat nog niet bent, kortom, een fijne webshop voor al uw ODB producten, tegen concurerende prijzen.

Profi in alle opzichten

Duidelijke site, mooi product zoals omschreven. Voor de niet die-hard diagnose hobbyist is het wel een (leuke) studie.

Snel geleverd en telefonisch goed geholpen

Zeer tevreden met mijn aankoop

Matig...

De VIDENT-Automaster Pro gekocht. Omdat vlgs. de advertentie auto's t/m. 2023 middels het uitlezen al 'gevonden' kunnen worden. En dat is dan mooi als je een Duits merk 2022 auto wil resetten. Maar helaas..., de auto wordt op basis van het chassisnummer NIET gevonden, en handmatig het model toevoegen lukt ook niet, omdat zowel bouwjaar, als motorcode niet in het systeem van de VIDENT bekend zijn. Wel oudere bouwjaren, en oudere motorcodes. Contact met de OBD-partner. Eh..., ja..., dat klopt..., dat kan nog wel 2 jaar duren voordat die merken/modellen beschikbaar zijn..., U kunt 'm wel terugsturen, en een duurdere kopen. Ja..., leuk allemaal..., maar adverteer dan niet met 'tot en met 2023'...!

Snel makkelijk en nog goed ook!

Top bedrijf !

Aston Martinlaan 56

3261 NE Oud-Beijerland

Over OBD partner

OBD Partner is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in professionele voertuigdiagnose- en trackingoplossingen. Het biedt producten zoals OBD-scanners, voertuigvolgsystemen en fleetmanagementtools, gericht op autobedrijven, garages en particulieren. OBD Partner staat voor innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke technologie, waarmee klanten voertuiggegevens effectief kunnen analyseren en beheren.