Pluspunten
Duidelijk bedrijf en snelle levering.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Hallo Paul! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede levering, duidelijk overzicht en fijne prijzen.
Goedemiddag Jan Pieter, Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Pluspunten
Beste Eddy, Hartelijk dank voor deze goede beoordeling! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenApparaat functioneerde niet naar behoren. Teruggestuurd en geen reactie ontvangen. De terugbetaling is tot op heden nog niet gebeurd.
Beste Guus, Bedankt voor de feedback! Helaas hebben wij geen contact met u kunnen krijgen hierover, en ook nooit een bericht ontvangen over het functioneren van het apparaat. De terugbetaling is reeds voldaan, en wij vertrouwen erop dat u alsnog tevreden bent over onze diensten. Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Snelle goede service en perfecte ondersteuning na verkoop !
Beste Kurt, Fijn om te horen dat je blij bent met de aankoop en onze service. Bedankt voor je review!
Pluspunten
Goede levering, Je krijgt wat je besteld
VerbeterpuntenZo doorgaan. Goed product
Beste Maarten, bedankt voor deze leuke beoordeling!
Pluspunten
Zeer snelle levering en ook de Nederlandse handleiding meteen toegestuurd gekregen.
Beste Hennie, fijn om deze beoordeling te ontvangen. Bedankt.
Pluspunten
Mooie snelle levering
Beste Trudy, Hartelijk dank voor je beoordeling, erg fijn.
VerbeterpuntenHouden zo
Beste Mart, bedankt voor deze mooie beoordeling!
VerbeterpuntenNvt
Beste Antoine, bedankt voor deze leuke beoordeling!
Pluspunten
Vlotte bestelling, vlotte levering, goede service
Hallo Wim, Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Beste, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Snelle levering. Correcte prijs.
Hai Gregory! Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Zeer tevreden snelle levering goed apparaat
Goedemiddag Harry! Bedankt voor dit compliment! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Hai! Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Stipte levering,alles goed verpakt.
Dankuwel! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Beste, hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Geweldig bedankt voor deze review!
Pluspunten
Snelle levering, prima site. Navigatie deze review, heb ik contact gehad en is het snel opgelost! Perfect!
VerbeterpuntenDe odb lezer werd met Nederlandse documentatie aangeboden op de site, maar helaas zat dit er niet bij zoals beloofd.
Beste Curly, de Nederlandstalige handleiding wordt altijd digitaal nagestuurd omdat je hem zo minder snel kwijtraakt, en het is beter voor het milieu. Zoals je hierboven al aangaf hebben we hem nogmaals voor je verzonden. Bedankt voor je feedback! OBD-Partner.nl
Pluspunten
Hele snelle levering en qualiteit produkt. Dank u
Bedankt voor deze beoordeling!
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd zeer tevreden mee
VerbeterpuntenNvt
Beste Marnix, bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
eenvoudig te bestellen Goeie informatie mbt de aangeboden producten
Beste kristof, Bedankt voor je leuke beoordeling! We hopen je nog eens als klant te verwelkomen.
Pluspunten
Goed te woord gestaan en probleem opgelost na aangeven geen pakket ontvangen. Prima apparaat!
VerbeterpuntenAndere koerier nemen. Levering ook niet binnen 1 dag hierdoor hoogstwaarschijnlijk.
Beste Dennis, We zijn bekend met de problemen met onze huidige koerier en deze zijn inmiddels opgelost. Evengoed hartelijk dank voor je positieve feedback!
Pluspunten
Nette site die goed en overzichtelijk is. Snelle en correcte levering
Verbeterpuntenhet update voor het gekochten product is niet echt duidelijk(terug te vinden op de site)
Beste heer van Helmond, De updates krijgt u altijd via email of een downloadlink van ons toegezonden. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust even contact met ons op!
56 Aston Martinlaan
Oud-Beijerland 3261 NE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.