Pluspunten

Snelle levering van een uitstekend produkt

Pluspunten

Wat beloofd is word nagekomen. Helemaal top

Pluspunten

had een nederlandstalige handleiding nodig omdat ik geen engels kan lezen en ze hebben 1u na mijn vraag al een vertaling doorgemailt naar mij.vond ik zéér tof en zal ik niet snel vergeten een aanrader en een voorbeeld voor vele verkoopsite's nogmaals mijn dank

Pluspunten

Betere info verstrekken over de producten die ze verkopen.

Pluspunten

Snelle levering plus snel antwoord op vragen via mail

Pluspunten

Andere vervoeder die ook zaterdag besteld

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

Afterservice is zeer slecht, eerste mail wordt snel opgepakt. Daarna is het dramatisch, geen reacties meer nadat ik het product retour gestuurd had. Uiteindelijk na geen reacties van het bedrijf via PayPal het geld terug kunnen krijgen. De aanvang van deze procedure was bij het bedrijf nog geen reden om contact te herstellen. Pas bij het aanmaken van deze beoordeling kreeg ik reactie van het bedrijf waarbij ik excuses aangeboden kreeg voor de gang van zaken. Erg vervelend maar een gepasseerd station wat mij betreft. Zojuist kreeg ik van het bedrijf de vraag om deze beoordeling aan te passen: " Het spijt ons te moeten vernemen dat onze service niet naar wens is geweest. U heeft inmiddels contact gehad met mijn collega, en hij heeft u enige uitleg gegeven over de reden waarom uw retourzending op deze manier is verlopen. Waarbij ik wil opmerken dat we ons er van bewust zijn dat ondanks dit misverstand de communicatie van onze kant zeker beter had gekund. Wij hopen dat u zo vriendelijk wilt zijn uw beoordeling nog te herzien. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, D********** OBD-Partner.nl" Dat heb ik bij deze dus gedaan.

Pluspunten

OBDLink MX gekocht i.v.m. iPhone. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service zeer tevreden over het product

Pluspunten

Alles netjes geregeld,bezorging perfect.

Pluspunten

snel en helder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

nederlandse handleiding in papier mee sturen

Pluspunten

Duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering goed advies

geen

56 Aston Martinlaan