Pluspunten

Snelle afwikkeling aankoop

Pluspunten

Makkelijke site! Snelle levering! Product goed verpakt verzonden!

Pluspunten

Snelle levering, de app werkt goed, het geluid is voldoende om het in huis terug te vinden. Een aanrader.

Geen.

Pluspunten

Zeer goede opvolging van de bestelling. Zo kreeg ik voor Kerstmis de vraag of de bestelling als kerstcadeau moest dienen omdat twee kleuren niet op voorraad waren. Zo ja ,dan zouden ze de bestelling met vier kleuren anders samenstellen om toch op tijd te kunnen leveren

Pluspunten

De Nuttracker werkt goed. De uitleg op de site is duidelijk en betrouwbaar. Ook kreeg ik een mail dat de groene Nuttracker niet voor de kerst geleverd kon worden. Ik kon toen kiezen voor de witte of grijze en heb dit gedaan. Er wordt dus met de klant meegedacht, wat erg fijn is. Ook was de levering snel en was de Nuttracker zeer goed en veilig verpakt.

Een nadeel is dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing in het doosje zit.

Pluspunten

Door de drukke kerstdagen werd mijn Nuttracker later geleverd dan verwacht. Toen ik contact opnam met Nuttracker voor de verwachte leverdatum kreeg ik direct antwoord terug en bleven zij mij informeren met de vordering van de levering. Super service!

De klantenservice zo behouden. Heel goed!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Veel te laat bezorgd

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Door mijn eigen fout teveel betaald, dit is netjes terug betaald.

Pluspunten

Snelle levering, komt betrouwbaar over.

Het was mij niet helemaal duidelijk of dit product alleen in Nederland of ook in andere landen verkocht wordt, en wat dan het overkoepelende bedrijf is achter de nuttracker.

Pluspunten

Proberen in eerste instantie het probleem te verhelpen. Reageren direct op meldingen. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen. Dit was voor nuttracker geen probleem, het product ging retour en het aankoopbedrag werd teruggestort.

Kwaliteit handhaving, producten voor verzending testen.

Pluspunten

Levering zoals beloofd, uitstekende after sales service. Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig

Pluspunten

Duidelijke info op site over het produkt.

Pluspunten

Zeer snelle, heldere afhandeling van de bestelling. Correct uitgevoerd!!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Van te voren aangeven dat niet alles werkt op IPod touch en op mijn Smartfone. Er was een nieuwere versie vereist. Terwijl mijn Smartfone nog geen twee jaar geleden is aangeschaft. Jammer.

Pluspunten

Snelle levering. Product werkt naar verwachting.

Pluspunten

Mooi product

Track and trace was een beetje vaag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aflevering volgens afspraak

Handleiding voor verbetering vatbaar. Moest een derde inschakelen om het apparaat werkend te krijgen.(zal wel met leeftijd te maken hebben, maar toch)

Pluspunten

Snelle reactie en levering. Servicegericht.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Onze Nut 2 doet wat hij moet doen, goed product.

Extra kosten voor levering in België.

Pluspunten

Kreeg per ongelijk 1 NUT te weinig toegezonden en heb gelijk een dag later een nieuwe ontvangen. Prima service!! Na betaal problemen (door fout van PostNL rembours) is het toch onderling goed gekomen.

Geen rembours meer verzenden, maar dat hebben ze ter harte aangenomen. Want het ging bij versturen wel heel erg mis bij PostNL, waar Nuttracker.nl niets aan kon doen. Uiteindelijk hebben we het zelf onderling moeten oplossen, slecht van PostNL.

Pluspunten

Het is gewoon echt goed

De prijs als je er meer dan 3 koop moet larger

Pluspunten

Leuke producten & snelle levering! Geeft snel en duidelijk antwoord op vragen

Pluspunten

Snel geleverd en werkt inderdaad nog steeds goed in tegenstelling van die goedkopere dingen. Ook de bewaking functie werkt super.

Meer reclame maken voor de anti diefstal functie.

Pluspunten

Zeer snel geleverd, er werd erg snel geantwoord op emails en het product is erg handig. Top!

Tot nu toe geen.

Van Bylandtstraat 52