Goed bedrijf

Snelle leverinh

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maak van behangexpert.nl Wel een aanrader .

Perfecte service

Perfecte service, want nadat bleek verkeerde batch nummers te hebben ontvangen is snel hierop geacteerd. Top!

mooi

gemakkelijk aan te brengen

Mooi product, maar trage levering

Ik had het behang snel nodig en uiteindelijk werd het pas vier dagen na bestelling verstuurd, dus had ik het dag vijf binnen. Dat verwacht ik niet bij een standaard product. Maar de verpakking en inhoud was top.

Snel en professioneel

Helemaal top!

Prachtig behang gekregen

We kregen ontzettend snel onze bestelling

Prima service snel contact over de levering

Doordat het behang niet leverbaar was namen ze contact op om te vragen of ik liever een andere keuze wilde maken. Toen de lever datum.toxh niet gehaald werd had ik zelf ff contact opgenomen en kreeg snel mail terug met een antwoord. Erg prettig

Snelle en correctie levering

Snelle en correcte leveringen Tegen een scherpe prijs..

Super prijs en service!

Behang wat ik wilde, was hier veel voordeliger - en ook nog eens super snel en netjes verpakt en verzonden. Top!.

Snelle levering.

Supersnel geleverd. Je weet vantevoren niet wat de levertijd en en geen volg systeem.

Uitstekende communicatie en snelle levering

Ik had behang besteld maar kreeg snel daarna een e-mail om mij te informeren dat ze de bestelde aantallen niet met 1 batch code konden leveren. Ook gaven ze een goede oplossing. Ik was heel tevreden over de efficiëntie communicatie en oplossingsgerichte informatie. Behang werd snel geleverd en alles is perfect gelopen. Zeker een aanrader.

goede service

goede service, snelle levering.

Zeer zeer goede service en vriendelijk

Had 1 rol behang besteld en achteraf toch nog een 2e nodig. De volgende ochtend gebeld en het kon meteen geregeld worden. Top

Top professionals

zeer vlotte communicatie, professioneel advies en prima opvolging

Werd goed op de hoogte gehouden over de levering; behang en lijm kwamen in 1 levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Supergoed

Fantastische service!

Ik had per abuis een verkeerde on line bestelling gemaakt maar na een vriendelijk telefoongesprek met medewerker mocht ik het behang terug sturen en krijg ik het bedoelde behang opgestuurd! Betrouwbaar!

Topservice!

Per abuis 2 rollen in plaats van 4 geleverd gekregen, maar is zo netjes opgelost! Dat verdient een compliment

Prachtig behang, snelle levering.

De omschrijving is twee ledig. Geef klant advies; zo moet het en niet twee keuzes. Wat ik als gemis ervoer was of er een patroon in het behang voorkomt waar je bij het snijden van de banen rekening mee moet houden.

Prachtig behang

Goede kwaliteit en snelle levering

Matig

Jammer dat behangexpert het nodig vind on de klant voor l*l te zetten door de "gratis behanglijm" belofte. Je ontvangt idd behanglijm. Papierbehang krijgt voor net 4m2. Toch leuk als je vliesbehang voor ruim 11 m2 besteld die met vliesbehanglijm moet worden verlijmd juridisch waterdicht, alleen heel flauw. Ik zal er zeker iedereen voor waarschuwen niet hiet te bestellen. Ze zijn nl ook zeker niet de goedkoopste!

Levering na goede aanbieding

Niet duidelijk was wanneer de levering plaats zou vinden, voor de rest prima

Het behang is top. Makkelijk te plakken. En erg fijn de gratis lijm. Snel geleverd. Erg te vrede.

Uitstekende klantenservice

Had na een half jaar nog extra behang nodig met hetzelfde batchnummer. Er waren nog twee rollen van en bij bezorging zat er nog een derde aangebroken rol bij! Klantenservice was heel behulpzaam en supervriendelijk!

Schrans 131

8932ND Leeuwarden