Snelle en prima afhandeling van de bestelling

Snrlle en prima afhandeling van de bestelling

Prima service tegen een betaalbare prijs!

Prima service!

Fijne service!

Ik ben heel goed geholpen met een probleem met mijn bestelling. Mails hierover werden snel beantwoord en er kwam snel een goede oplossing.

Goed behang

Hing allemaal goed alleen communicatie via mail verliep rommelig ivm foutje wang mail ging niet over onze bestelling

Goed behang

Kwaliteitsbehang voor een goede actie prijs. Snel geleverd.

Mooi fotobehang en snel geleverd.

Mooi fotobehang en snel geleverd.

Prima webshop, duidelijk en overzichtelijk

Enige minpunt is de bezorging, begrijp dat post het druk heeft maar zondag besteld en had het graag dinsdag in huis gehad, dit was ietsje later...

Heel tevreden met het behang

Snelle bezorging en makkelijk aan te brengen behang

Bestelde behang telkens weer zo mooi als gezien op de website!

Mooie merken en veel keuze. Zijn via behangexpert fan geworden van het merk Borastapeter, wat een mooi behang. Hebben daar nu voor verschillende ruimtes in huis behang van besteld. Telkens weer heerlijk rondkijken op de website naar iets mooi voor op de muur. Levering gaat ook altijd prima.

zeer snelle service

Voor het eerst besteld bij behangexpert, website was zeer toegankelijk, bestellen ging heel makkelijk evenals de betaling. we werden goed op de hoogte gehouden en de levering ging supersnel! Echt een aanrader

Goede kwaliteit

Tevreden over de kwaliteit, verzending duurt wel wat lang. Staat ook niet bij met welke koerier.

Alles netjes geleverd

Gratis lijm bij ons behang. Scheelde toch een slok op een borrel

professioneel snel en betrouwbaar

Fantastische partner voor al onze interieurarchitecten om onze ideeën voor een fraaie wand te realiseren, zelfs maatwerk ! perfect

Was geen gratis lijm aanwezig.

Onvoldoende.

Snel service

Snel geleverd en goede prijs. Bedankt

Scherpe prijzen

Mooi art deco behang voor een scherpe prijs en snel bezorgd. Top dus!

Prima geregeld

Het behang wasxlekker op tijd zodat we er mee aan de slag konden. En...........veel goedkoper dan we in de winkel hadden gezien. Die ervaring hadden we al, dus dat was ook de reden dat we het bij Behang expert hadden besteld.

Goede ervaring met behangexpert

voor eerste keer behang besteld, en prima product en service en de hele afwikkeling, TOP

Topwinkel

Supergroot aanbod, snelle levering, en goedkoper dan elders!

Gewoon goed

Leuk geholpen

Behang is zeer goed geleverd maar we hebben nooit een mail ontvangen wanneer de zending zou arrivere

Behang is zeer goed geleverd, echter we hebben nooit een mail ontvangen met het tijdstip van de levering. Het behang kwam na drie werkdagen ipv vier of vijf werkdagen. Gelukkig waren we thuis

Snelle levering en goede communicatie

Ons behang liet langer op zich wachten. Kreeg netjes mail of we wilde wachten of ons geld terug wilden.

Mooi en snel !

Mooi behang. Goede kwaliteit en snel geleverd ! Aanrader.

Prima geleverd, goed verpakt

Zie boven

Snelle lervering van het behang, groot pluspunt is dat de Arte lijm gratis erbij wordt geleverd. Ook aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden