star wars tunnel slecht
Komar fotobehang 8-455 Star Wars Tunnel is bepaald niet zo hoogwaardige kwaliteit als verondersteld.
1) de beeld overlapping klopt niet bij objecten 1,5 meter van het midden verwijderd. Beetje smokkelen mag, maar op een bepaald punt zijn er dunne scherpe lichtlijnen en aanpassing bij het een, levert een verzet op van 2 cm bij de ander(e kant).
EN neen, dit is niet door verkeerd geplaatste posterdelen.
In zwarte schaduw delen is dit geen probleem, maar op een gegevenmoment moet een posterdeel 1 cm BUITEN de rand van de naasstgelegen posterdeel rand liggen om goe din het midden uit te komen.
Povere beeld kwaliteit dus.
2) Het papier is nog te dun. Ik had verwacht dat een posterbehang dik stevig papier zou zijn , zodat bij het intrekken van de lijm er geen makkelijke vouwen kunnen optreden bij het aandrukken tegen de wand en uitvegen. Maar het bleek te gemakkelijk vervelende vouwen te geven, en uitvegen van lucht of lijm levert geen lucht bel golf op, maar een snedige scherpe papier vouw...die blijft voor altijd zichtbaar.
3) ik zie graag een posterdeel (nr 6) toegestuurd, om nog een strip van af te knippen om de open muur lijn af te dekken tussen poster 6 en poster 4..