Goede service, mooi behang, sneller geleverd dan verwacht

Blij met dit mooie behang.

Levering volgens afspraak, behang goeie kwaliteit en niet duur . Ik raad aan

Ga zo door! Al 2 x behang besteld en we zijn tevreden. Ook veel keus! Misschien proefstalen aanbieden? Op een beeldscherm is de kleur soms tovh net e en anders dan in werkelijkheid.

Snelle levering en mooi behang. Voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Toegevoegde plaksel. Geen beschrijving bij. Jammer

Goed, maar kan kompleter

Slechte communicatie

Reageren niet op vragen mbt levering en retourneren tot het geleverd is.

Alles geregeld zoals overeengekomen. En als ik het resultaat zie kan ik alleen maar zeggen TOP. Heel blij mee... het is behang met meerdere banen dit is echter niet zichtbaar.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending!

Ik en mijn man hebben voor de babykamer een mooi behang gevonden en deze besteld bij behangexpert.nl In eerste instantie had ik niet goed nagedacht over de levertijd en zag ik na het bestellen dat dit 2-3 weken zou kunnen duren. Tot mijn verrassing was het behang iets later dan een week al binnen. Het is super van kwaliteit, prachtig van kleur en dus snel binnen. Mochten we nog een keer behang zoeken dan zullen we opnieuw hier bestellen.

Snelle levering en betaalbaar behang

Super kwaliteit

Super kwaliteit en goede service.

star wars tunnel slecht

Komar fotobehang 8-455 Star Wars Tunnel is bepaald niet zo hoogwaardige kwaliteit als verondersteld. 1) de beeld overlapping klopt niet bij objecten 1,5 meter van het midden verwijderd. Beetje smokkelen mag, maar op een bepaald punt zijn er dunne scherpe lichtlijnen en aanpassing bij het een, levert een verzet op van 2 cm bij de ander(e kant). EN neen, dit is niet door verkeerd geplaatste posterdelen. In zwarte schaduw delen is dit geen probleem, maar op een gegevenmoment moet een posterdeel 1 cm BUITEN de rand van de naasstgelegen posterdeel rand liggen om goe din het midden uit te komen. Povere beeld kwaliteit dus. 2) Het papier is nog te dun. Ik had verwacht dat een posterbehang dik stevig papier zou zijn , zodat bij het intrekken van de lijm er geen makkelijke vouwen kunnen optreden bij het aandrukken tegen de wand en uitvegen. Maar het bleek te gemakkelijk vervelende vouwen te geven, en uitvegen van lucht of lijm levert geen lucht bel golf op, maar een snedige scherpe papier vouw...die blijft voor altijd zichtbaar. 3) ik zie graag een posterdeel (nr 6) toegestuurd, om nog een strip van af te knippen om de open muur lijn af te dekken tussen poster 6 en poster 4..

Je word geholpen en op een snelle manier Via contact formulier bijna direct antwoord op diverse vragen

Super mooi behangpapier!!!

Duidelijke aanwijzingen erbij + de lijm. Heel mooi resultaat op de muur.

Mijn rol was te kort!

Maar dat was mijn eigenschuld. Prima bezorging, snel voor de import van rollen. Ze zijn prachtig!

Zeer aanbevolen

Snelle levering, keurig verpakt!!! Zeer tevredenheid bij ons .

Niet te duur en super snel geleverd

S’middags besteld en de andere dag al geleverd

Goed en snel geleverd

Makkelijke site, snelle levering

Heel goed!

Heel snel bestelling ontvangen. Uitstekende kwaliteit

Snel netjes en precies!

Prima in orde!

Goede snelle levering, duidelijke communicatie! Prima service

Bestelling prima in orde

Na een paar dagen werd mijn bestelling in goede orde afgeleverd.

Al meerdere keren hier behang besteld. Goede prijs en snel geleverd. Goede kwaliteit behang, plaatje op de website geeft een goed beeld van het behang.

Hoge kwaliteit en snelle levering

Glasvezel behang besteld. De kwaliteit was uitstekend en de prijs was heel scherp. Alles uitstekend verpakt en zeer snel geleverd. Dit is de tweede keer dat ik behang en lijm bestel en ben zeer tevreden over behangexpert.nl.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden