Snelle levering en supergoed behang.

Het behang werd binnen 2 dagen geleverd. Heel makkelijk om te plakken en het resultaat is fantastisch. Ik koop zeker vaker hier. Prima prijs-kwaliteit!

Helemaal perfect

Behang was al 4 jaar oud en mijn behangwinkel kon het niet meer bestellen. Ik op zoek op internet en daar was het. Helemaal blij mee.

snel

het behang werd snel geleverd. Of het allemaal o.k. is weet ik nog niet want ik ben nog niet begonnen met behangen. Maar voor nu ziet het er goed uit.

Snelle levering.Behang zag er net zo goed uit als op de website.

Prima vrrzorgd

Makkelijk bereikbaar

Bestel mijn behang graag hier, leuke kortingen en gratis lijm

Slechte bezorgservice, behang lijkt niet op foto

Ik was niet thuis op dag van bezorging. Bezorgservice heeft vervolgens gewoon de doos met dure behang voor mijn deur gezet zodat iedereen deze kan meenemen!! Mijn buurman heeft bij thuiskomst de doos gelukkig mee naar binnen genomen en mij een app gestuurd. De foto van het behang lijkt geenzins op het behang dat ik heb ontvangen. De teleurstelling was dan ook groot en het behang zal deze week worden geretourneerd! Ik heb reeds een klacht telefonisch ingediend over dit gebeuren. Helaas danook slechte feedback.

Uistekend

Ik bent heel tevreden over de behang dat ik bij jullie besteld hebt echt. Gewoon prachtig en goede kwaliteit.

Prima, snelle levering.

Zie boven

Het behang wat ik heb besteld was bij de behangwinkel niet meer voorradig. Gelukkig kon ik nog twee rollen bestellen bij Behangexpert.nl

100% tevreden!

Mooi behang van goede kwaliteit. Goed verpakt. Binnen 10 dagen bezorgd.

Mooi behang, gemaakt naar oud Zweeds patroon. Goede communicatie, netjes geleverd

Goede ervaring!

netjes

Mooi behang snelle levering

Mooi behang snelle levering

Geweldig!

Het behang is prachtig, jammer dat de handleiding binnen in de rol behang verstopt zat en dus pas later gevonden werd. Verder ben ik helemaal blij met het resultaat!

Mooi behang

1 min puntje dat ze op de kop zijn opgerold maar voor de rest super

Makkelijk en mooi fotobehang.

Het behang is voor iemand die dat nog nooit gedaan heeft makkelijk aan te brengen op de muur. We (en vooral onze oudste zoon) vinden het erg mooi! De kamer heeft met het voetbal behang een stoere uitstraling gekregen!

Goede service en mooi uitgebreid assortiment. Snelle verzending. 1 minpunt vind ik dat als je een rol terug stuurt daar maar 75% van de prijs van terug krijgt. Beetje vreemd!

Prima, goede prijs

Goed product goede prijs

Tevreden over het verloop van deze bestelling

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook scherp geprijsd, dit gezien door andere aanbieders op internet. Gebeld met de klantenservice over mijn levering, erg vriendelijk en meteen verholpen. Het enige minpunt was dat mijn bestelling uit 2 verschillende behangen bestond en zij wachten totdat deze compleet is, en niet al verzenden en de rest nasturen. Dit is begrijpelijk maar het zou prettig zijn om de koper hiervan op de hoogte te brengen. Dit werd overigens meteen opgepakt en het behang dat zij al binnen had werd verstuurd en had ik de volgende dag in huis! De rest kwam 2 dagen later, dit was sneller dan verwacht. Top opgelost dus!

Helemaal prima!!!

Super website, ook heel goed te bereiken, echt wel een aanrader om bij hun te bestellen!!

Snelle service, goede levering, je krijgt wat ze zeggen, afbeelding klopt bij wat je koopt. Netjes aangekomen. Erg blij met het prachtige behang met gratis behang plak.

Wat een feest om zulk mooi behang te hebben.

De kwaliteit is fantastisch en zeer duidelijk beschreven hoe het aangebracht moet worden. Wij zijn zeer enthousiast en dat het blijkt ook want er zijn veel kijkers. Wat hebben wij namelijk gedaan: Er zijn wanden geplaatst in onze lege etalages en deze heb ik Rijksmuseum grijs gesausd. Hierop heb ik aan de ene kant "De Nachtwacht" geplakt en aan de andere kant "Het Melkmeisje". Op deze manier heeft het winkelend publiek iets te zien en dat het scoort blijkt uit de selfies die er gemaakt worden.

Fotobehang besteld, levering zou ongeveer 2 weken duren maar al binnen 4 dagen hadden wij de bestelling binnen. Hadden wel wat verwarring aangezien behang rechtstreeks vanuit producent in Polen kwam of dit onze bestelling was.

Goede produkt, snelle levering.

Ik had gezocht naar onze oude behangpapier die na 40 jaar beschadigd was door het vervangen van onze vensters. Nergens meer te vinden, fabriek lang geleden gesloten. Wel, bij jullie heb ik het toch gevonden! Besteld en snel ontvangen, met aanneembare prijs en verzendindskosten. Bedankt !

Schrans 131

8932ND Leeuwarden