Mooi behang, met een week in huis

Met een week in huis, goed verpakt. Top

oke

Gewoon goed

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en natuurlijk goed behang

Goede communicatie

Het behang was niet op voorraad netjes een mail gekregen of ik wilde wachten of annuleren

Heel slecht

Ik heb nog steeds geen behang ontvangen

Kon niet beter. Correct verlopen

Zeer goed verlopen. Levering zeer snel van rol behangpapier.

prima!

Snelle, nette bezorging, goed verpakt en mooie aanbieding.

Goede prijs en geen verzendkosten wat ook meetelt.

Vlotte levering. Goede prijs.

Snelle levering. Prachtig behang.

Supergoed en snelle levering. Prachtig behang. Goeie kleur.

Kwaliteitsvol papier

Dit behangpapier is kwaliteitsvol en handig in gebruik. De textuur geeft een extra touch aan onze ruimte.

Snelle levering, goed verpakt.

Het behang werd weer snel geleverd, was goed verpakt en... de lijm was bij de prijs inbegrepen.

Mooi behang voor een mooi bedrag

Het behang was verstuurd zoals omschreven (leveringstijd). Er was wat verwarring over het ophangen: muur inlijmen of het behang zelf. Behangexpert gemaild en heel snel een reactie ontvangen. Top! Zeker een aanrader.

Wereldkaart behang goed te verwerken en sluit prima aan op elkaar

Super leuk behang

Veel keus en precies aanwezig wat ik zocht. De levertijd kan mischien nog net iets duidelijker.

Netjes geholpen en bestelling goed en snel ontvangen.

Alles was goed en netjes verpakt, snelle levering

Gevonden wat ik nodig had en supersnel thuis.

Enorm goed. Kon snel vinden wat ik nodig had en het werd supersnel bezorgd, inclusief behanglijm ,-)

Mooi behang, alleen heel jammer dat wij 1 rol extra moesten kopen voor 1 baan.

Behulpzaam en snelle levering

Voordat ik ging bestellen nog een mail gestuurd, hier al snel een reactie op ontvangen. Vervolgens de rollen ook al heel snel mogen ontvangen. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Snel

. De onvriendelijkheid van verplichtte virriteert irriteert me

Heel tevreden met mijn aankoop. Naast lijm zaten er ook andere dingen bij om te behangen. Heel leuk en netjes. Zou hier zeker weer kopen

Ik ben tevreden

Snelle levering.

onbruikbare product

Ik heb iets gekocht dat fotobehang wordt genoemd door deze winkel. Maar dat is geen behang. Het is papier, veel dunner dan behang. Als het in contact komt met behanglijm rekt het op en maakt bubbels. Onmogelijk glad op de muur te krijgen. Ik heb de gebruiksaanwijzing op de letter gevolgd, maar het is echt niet geschikt om je muur mee te beplakken. Ik heb alles er weer af moeten krabben. Bespaar jezelf geld en moeite en koop geen producten bij deze winkel.

Super snelle levering en vriendelijk geholpen

Laatste rol andere batch

Ik heb drie rollen behang besteld waarvan één rol van een ander batch was. Deze rol is mij niet in rekening gebracht. Het bedrag hiervoor is netjes terug gestort op mijn rekening. Keurig optijd geleverd.

Ben erg blij met het behang en was precies wat ik wilde.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden