Goed werk geleverd

Betrouwbaar bedrijf

Vriendelijke service , meedenkend en snelle levering

Super winkel

Wij zijn ontzettend blij met onze eijfinger lino behang. Goede prijs en gratis lijm bij je bestelling.

Prima kit.

Prima kit en supersnel geleverd.

Behang is prachtig

Behang is prachtig, maar na bestelling en betaling kreeg ik een mail dat de levertijd 3 tot 4 weken is ipv 2 weken zoals staat beschreven op de site. Ik heb daarop geantwoord dat ik hier niet blij mee ben maar ook geen keus heb. Geantwoord dat het dan netjes is om dit op de site te vermelden. Aangezien dit niet is gebeurt en er nog steeds 2 weken op staat, 2 sterren. Altijd eerlijk communiceren naar de klant daar kom je het verst mee.

Goed behang, snel geleverd, snelle en correcte retour afhandeling

Behang besteld dat volgende dag werd geleverd. Het patroon was groter dan ik had ingeschat, dus de rollen retour gestuurd. Het geld werd heel snel retour gestort op mijn rekening.

Mooi behang op tijd ontvangen

Behang is op tijd geleverd en net zo mooi als op de foto's van de site

Mooi behang

Enige kritiek die ik heb is dat er op de site een verloop van 0 cm is, gelukkig had ik een tol extra besteld en daardoor net genoeg. Er zit namelijk wel een verloop in van 10 a 15 cm. Verder zeer mooi behang, mooi stevig, plakt erg fijn.

Zeer snelle levering, uitgebreide keuze

vlotte correcte levering

Bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Prima webshop

Tevreden

Redelijk tevreden

Heb wel een behoorlijke tijd op mijn bestelling moeten wachten en de prijs vond ik pittig.

Snelle afhandeling

Snel bezorgd en duidelijke informatie omtrent verzending

Lange levertijd

Mooie behang, goede keuze maar 1,5 week is wel lang qua levertijd

Zeer snelle dienstverlening

Ik zal zeker weer bij Behangexpert bestellen als we iets nodig hebben.

Top service!

Hele vriendelijke klantenservice, helpen mee en komen met oplossingen!

Snelle goede en vriendelijke service en goede kwaliteit producten

Snelle goede en vriendelijke service en goede kwaliteit producten

Super snelle levering

Zeer snelle levering

Shop ok, artikel niet goed van qualiteit

De ervaring met de shop was prima, goede service, goede info,.. Echter, het bestelde item was van zeer slechte qualiteit

Mooie collectie voor een goede prijs!

Na een paar maanden wilde ik nog een muur laten behangen. Gelukkig vond ik hetzelfde behang voor een betere prijs :)

geweldig

Ik heb hele mooie behang gekregen. En het zit ook al op mijn muur. Goeie levering. En de lijm zit er bij in.

Echt super

Ik had 2 verschillende soorten behang besteld. Werden in 2 keer geleverd maar 1 levering was niet goed gegaan. Gebeld met behangexpert, de persoon was echt super vriendelijk en super behulpzaam. Binnen 5 minuten was het opgelost. In deze tijd maak ik dat eigenlijk nooit mee. Echt een aanrader :).

Prima service en communicatie

Binnen beloofde termijn in huis

Zoals verwacht

Precies zoals verwacht geleverd, heel erg mooi behang! Enige dat jammer was, de gratis behangplak was niet genoeg voor het behang…

Uitstekende service en afwerking .

Vriendelijke mensen die met je meedenken.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden