Stipte levering

Zeer overzichtelijke website! Ook veel en duidelijke uitleg!

Ik verteer Bach Mix 84 niet. Wat raadt u mij aan ?

Zie hierboven

Prima begeleiding en vlugge service

Ben enthousiast begonnen met mijn kuur . Is eenvoudig toe te passen dus waarom niet proberen .

Alles prima in orde

Alles duidelijk op de site , vlugge respons op een mail en snelle levering na bestelling, prima service !

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer goed produkt

Goede communicatie en goede produkten

super goed!!!

ik heb reeds ervaring met bachbloesems en ook jullie produkten beveel ik sterk aan!

Na drie maanden niet het beoogde effect!!

Nog niet het gewenste effect!

correcte afhandeling

Ik was verbaasd dat het pakje er zo vlug was , goed ingepakt , ik heb het gevoel dat ik iets heb dat me steunt

heel klantvriendelijk

Ik had wat probleempjes met mijn 2 honden (aanpassingsproblemen bij adoptie 2e hond). Er werd voor beide honden een mix samengesteld die al na een paar weken volop zijn werk deed. Ik kreeg er ook een uitgebreide uitleg bij en als ik vragen heb, heb ik binnen de 24u een antwoord. Super service.

Nog geen

Ben pas een week bezig met bange hond druppels

Tevreden

Ik neem Bachbloesem Mix 84 nu een drietal maanden. Heeft wel een tijdje geduurd vooraleer ik verbetering ondervond, maar nu kan ik zeggen dat ik er inderdaad baat bij vind.

Zeer tevreden klant !

De website is zeer duidelijk en oogt goed . Bestelling plaatsen : Uitleg zeer duidelijk . Tof dat men het verzenden mee kan volgen online . Levering bestelling : Gebeurd zoals beloofd . Dus : Zeer tevreden klant !

Op hoop dat het beter word

Momenteel zie ik nog niet veel veranderen

Aanrader

Duidelijke website, handig om te bestellen en snelle levering. Aanrader!

Zeer snelle levering.

Top service!

Snelle levering! Zorgvoldig ingepakt. Ik neem de bachbloessems nog maar een paar dagen, dus het os vroeg om daar al iets over te zeggen.

Heb een persoonlijke mix laten samenstellen , tom heeft op een rustig, vertouwlijke manier gegevens gevraagd. Bestelling na 2 dagen aangehad. Top

Ik slaap als een roos

Correcte en vlugge levering

Zeer correcte en vlugge levering. Ons hondje gebruikt al 10 jaar bachbloesems samengesteld voor zijn probleem (epileptie) en de aanvallen zijn zo goed als verdwenen. Mvg

Voorlopig zie ik verbetering

We zijn nog maar aan het 2 de flesje bezig maar merk al verbetering

Ik Ga wel nooit met 1 fles 1 maand toekomen. Na nog geen week in het 1e flesje zo goed als leeg met de aangegeven dosis die ik moet nemen. Dus vind ik het wel een dure zaak. Maar alles voor de gezondheid.

Duidelijke info en snelle afhandeling

Altijd uiterst correcte en snelle service!

Zeer tevreden!

Condedreef 56