Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. Met het advies van Tom en behulpzaamheid..
Pluspunten
Ik heb niets anders dan positieve ervaring tot nog toe. Ik ben pas begonnen met de bachbloesemkuur. Dat wordt nu afwachten hoe ik daarop zal reageren.
Pluspunten
Snelle respons, deskundig advies en snelle levering.
Pluspunten
Persoonlijke opvolgingsmail Snelle levertijd
VerbeterpuntenWebsite is goed maar niet volgens nieuwste webtrends opgebouwd. Is geen kritiek maar tip. Ben me bewust van de dure impact.
Beste Jago, Ik ben akkoord met uw commentaar, en er wordt aan gewerkt. We zijn bezig met veranderingen te voorzien in de toekomst. Bedankt alvast voor de tip. Warme groet, Tom
Pluspunten
Pluspunten
vriendelijke communicatie en zeer snelle levering
Pluspunten
Ik kan geen negatief punt bedenken op dit moment. Doe zo verder!
Pluspunten
snel en uitgebreid antwoord op concrete vragen
Pluspunten
Alles in orde, antwoord op al mijn vragen, op tijd geleverd, flesjes waren goed ingepakt. Nu nog kijken of het werkt.
Pluspunten
De communicatie verloopt zeer vlot en snel. Ook altijd heel vriendelijk. Flesje was goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Duidelijke uitleg wat er in het flesje zit en hoe je het moet gebruiken. Over het product zelf kan ik natuurlijk nog niks zeggen.