Pluspunten
Je vindt op de website heel wat info terug. Bij vragen of bestelling krijg je een snelle reactie!
Pluspunten
Snelle levering - correct afgehandeld.
Pluspunten
Snelle levering. Tevreden over product. Gelijk ermee begonnen en na enkele dagen al effect. Prettig dus!
Pluspunten
Site is zeer overzichtelijk waardoor vlug een remedie kan gevonden worden voor de te behandelen kwaal.
VerbeterpuntenSpijtig dat de samenstelling niet op het geleverde preparaat vermeld staat . Nu weet ik niet wat ik inneem en dat vind ik niet zo oké, maar ik reken op uw kennis en betrouwbaarheid
Hallo Nelly, Met plezier wil ik je de samenstelling geven. De samenstelling is echter intellectueel beschermd, daar er in het verleden reeds misbruik van gemaakt is. Als je echter een geheimhoudingsclausule te lezen en ondertekenen. Deze kan je gemakkelijke per mail opvragen. Van zodra ik je verklaring ondertekend ontvangen heb (per mail of per post), geef ik je de samenstelling door. Warme groet, Tom
Pluspunten
Ik kan nog geen oordeel vellen daar ik nog maar pas begonnen ben met het gebruik van brachbloesem.
heb nog geen ervaring met het bedrijf wacht nog af
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie, duidelijk, snel, betrouwbaar... Zeer correcte levertijd en snel, pakketje is te volgen via trackingnr... Tom kent zijn vak, hij weet waarmee hij bezig is. Ik raad de Bach bloesems van Tom aan iedereen aan. Het bedrijf krijgt van mij 5 sterren.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Afhandeling van bestelling en levering ging zeer vlot