Pluspunten
Vlot en eerlijk en...het "werkt" !!! Hartelijk dank
Pluspunten
Moeten het nog even afwachten , neem de bachbloesems nog maar een week , dus kan er nog ni over beoordelen
Verbeterpuntennog geen
Hallo Brigitta, Bedankt voor je beoordeling. Door aan onze klanten een beoordeling te vragen, hopen we een feedback te ontvangen over onze website, de service die wij verlenen en de levering. Met deze feedback hopen we in de toekomst al onze klanten nog beter te kunnen informeren en helpen. Het is echter niet de bedoeling om een beoordeling te plaatsen over de bestelde mix, gezien het nog te vroeg is om reeds de verwachte resultaten te bekomen. Warme groet, Tom
Pluspunten
Zeer tevreden in alles, nog afwachten of de druppels gaan helpen
is een beetje te vroeg om de kwaliteit te beoordelen
Pluspunten
Snelle service hulpvaardig vriendelijk
Pluspunten
Duidelijke informatie. Snelle levering.
Pluspunten
Het is al de tweede keer dat ik bestel voor Lisa. Alles is terug zeer goed verlopen en snelle levering. Met Lisa gaat het intussen ook veel beter! Bedankt Tom
Pluspunten
Bedankt Tom voor het advies en de snelle levering. Gisteren besteld en vandaag reeds geleverd.
Pluspunten
Super service, binnen het uur antwoord ontvangen!
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg
Bij herhaaldelijk bestellen steeds dezelfde vriendelijke brief. De eerste keer lijkt het erg lersoonlijk maar na bier keer dezelfde snap je dat het ook maar gewoon een kopie is. Dat komt niet echt klantvriendelijk over.
Beste Monique, De brieven die bij de flesjes zitten, werden opgemaakt om zo persoonlijk en informatief mogelijk te zijn. Dit zijn inderdaad standaard brieven. Helaas is het niet mogelijk om voor iedere klant een aparte persoonlijke brief op te maken. Dit zou enorm veel tijd in beslag nemen en ervoor zorgen dat de levertermijnen in het gedrang zouden komen. Warme groet, Tom