Pluspunten
uitstekende informatie en begeleiding
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle service. Goeie communicatie. Persoonlijke approach.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik neem de druppels nu 10 dagen en de felle hoofdpijn is veel beter. Ik voel wel nog dat ik niet veel nodig heb om terug hoofdpijn te krijgen mr de aanvaller zijn veel minder fel en.blijven minder lang hangen...We zijn op de goed weg
Verbeterpunten/
Pluspunten
Bedankt voor de spoedige levering, dank U voor ons te willen helpen... Laat de genezing nu snel komen! Ik heb er 100% vertrouwen in nadat ik de verschillende bestanddelen die U erin deed nagelezen heb, onze redding! Sympathieke groeten, Maes Anja
Pluspunten
Ik ben gewoon content
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vind het nu nog een beetje moeilijk om de werking van het product te beoordelen, we zijn het nu 2.5 week aan het geven. De ene moment denk ik ja het helpt maar de andere moment verschiet ze weer van iets heel kleins. Op de trailer staan, is nog maar op heel kleine afstanden enzo
VerbeterpuntenWaar ik me wel vragen bij stel is, je moet het 6x4 dr /d geven. Maar voor mensen die werken zijn is dit toch niet haalbaar. Ik ben nu voorlopig thuis maar wat als ik terug moet gaan werken. Hoe kan je dit dan aanpakken
Hallo Greetje, Bedankt voor je beoordeling. Het is aangewezen om 6 x 4 druppels per dag te nemen. Het effect komt vooral door de frequentie van inname (6 maal per dag) en niet door het aantal druppels die ingenomen wordt. Indien het moeilijk is om de druppels 6 maal per dag in te nemen kan je de dagdosering (24 druppels) in een flesje water doen en deze gespreid over gans de dag opdrinken. Warme groet, Tom
Pluspunten
Deskundigheid
VerbeterpuntenGeen