uitstekend

uitstekend, super vlug, heel behulpzaam, zelden zo'n site tegengekomen. Proficiat!!!

Heeft werking

Merk dat mijn hond zelfzekerder word en relaxt is. Ik ben de bloesems nog maar iets meer dan een week aan het gebruiken. Hoop op nog een betere werking na verloop van tijd

Zeer goede service

Zeer correcte en snelle service. Zeer tevreden!

Correcte en snelle levering. Goed product

Ik ben al langere tijd perfect tevreden met de site, levering en producten

Vlugge levering

Het produkt kan ik nog niet beoordelen omdat ik het nog maar net heb

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Vriendelijke service.

Heel vriendelijke service en goed advies. Zelf ben ik niet echt bekend met deze bachbloesems, maar met de uitleg wou ik het echt proberen voor onze hond.

Goed geïllustreerd

Goede service,en positief dat het wordt opgevolgd. Heb het nog niet gebruikt. Dierenarts heeft iets voorgeschreven. Nadien schakel ik over.

Duidelijke website met voldoende uitleg.

Het is de eerste maal dat ik besteld heb via de site. Ik heb ook doelbewust gezocht.

Goeie uitleg, snelle levering

Goeie uit over het product, Ook werd er heel snel gereageerd om een persoonlijke mix samen te stellen en in nog geen 2 dagen had ik de bachbloesem op maat al in huis.

Alles geleverd zoals vermeld

Absoluut geen probleem met de vlotte levering. Was goed verpakt

Vlotte service

Product gekozen volgens noden en binnen de 2 dagen aangekomen

Snel & goed toegekomen

Na twee dagen heb je de bestelling in goede staat ontvangen

Snelle levering en heel aangename dienst na verkoop

Goede communicatie over het verzenden, zeer degelijk ingepakt. Er zat ook een begeleidende brief bij en een mailadres voor als je extra vragen hebt. Heel fijn.

ik had direct zin om er mee te starten :)

De omschrijving per flesje was heel duidelijk.

Super !

Snelle levering, goede service.

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling en levering

I goed

Vlotte afhandeling

Vlotte bestelling en levering, snelle respons op vragen. Prima kwaliteit.

Mijn hond, die ik uit het asiel adopteerde, draagt een grote rugzak. Is angstig. Ik probeerde de druppeltjes 'bange hond' gedurende een maand. Een week nadat ze op waren voelde ik dat hij van het beetje gewonnen zelfvertrouwen weer kwijtspeelde. Daarom heb ik nu druppels voor 3 maanden besteld, zoals aanbevolen.

Ben heel tevreden van de bachbloesems

Zit je met persoonlijk probleem, maak kennis met bachbloesem. Ben blij, dat ik bachbloesem heb leren kennen.

Duidelijk, veel informatie

Op de veelgestelde vragen wordt klaar en duidelijk geantwoord. De informatie die in de nieuwsbrief wordt aangekondigd is zeer waardevol. Zeker lezen!

Totaal tevreden

Heel blij van het product ,goed uitgelegd ,geen probleem met de bestelling ,blij !!!!

Zeer vlotte afhandeling.

Uitstekende service en snelle afhandeling.

uitstekend!

Al heel goede en fijne ervaringen op het gebied van klantgerichtheid, vriendelijkheid, goede service, duidelijke website, goede mixen bachbloesems. Kortom een tevreden klant.

Vertrouwend

Vlotte afhandeling