Reactie van het bedrijf
Allereerst spijt het ons dat uw ervaring omtrent het leveren van uw artikelen niet zo verliep als u had gewenst en het zou hebben gemoeten.
Het klopt inderdaad dat de levering van uw bestelling erg lang had geduurd, hierover was er communicatie welke artikelen van deze carport
op het moment niet aanwezig waren. Onze planning neemt doorgaans in de verwachte leverweek contact op met de klant omtrent datum van
levering, aangezien het een paar weken duurde voordat alles voorradig was zitten er pauzes in de communicatie.
Omtrent levering:
In verband met sluiting van 1 van de 2 locaties (u wilde uw bestelling op 2 verschillende locaties, in delen,
geleverd hebben) is uw order uiteindelijk 3 weken later geleverd (althans, de chauffeur was op 1 van de locaties met een gedeelte van uw bestelling),
helaas was het niet mogelijk in verband met onze planning in de leverweek het restant van uw bestelling dezelfde dag op de andere locatie
te leveren, onze planning gaf aan dat het wel kon, echter zou het 1 week later worden geleverd met een volgende route. Hierop besloot u
om deze order te annuleren.
Wellicht heeft u onze houding van onze medewerker destijds als niet professioneel bevonden, hiervoor beiden wij alsnog onze excuses aan.
Wij zullen uw feedback meenemen en gebruiken om processen en communicatie te verbeteren.
Team Jan JP