Gewoonweg niet goed
Mijn eerste ervaring was echt top. Raar om daar deze review mee te beginnen.
Telefonisch te woord gestaan met mijn arsenaal aan vragen als onervaren "dakdekker". Erg goed geholpen en geadviseerd, direct een bestelling van nagenoeg 1.400 euro geplaatst.
Toen begon het allemaal. Weinig tot geen communicatie over de leverdatum. Opeens was het zo ver en de order kwam mijn kant op. Extreem toffe, vriendelijke chauffeur die zeker niet te lui was om even te helpen sjouwen.
Eenmaal de order nagekeken te hebben merkte mijn vriendin op: "Hadden we geen zwarte dakgoot besteld?" Wel verdomt, ja, dat hadden we. Niet alleen de dakgoot, nee ALLES was zilver geleverd. Zelfs met kleurenblindheid loop je daar niet tegen aan, lijkt me.
Direct gebeld. Order voor omwisseling laten inplannen. Dit duurde allemaal absurd gruwelijk lang. Nou, wachten dan maar.
Tussentijds toch maar het dak op gegaan en met de rol anticondensfolie aan de haal gegaan. 3 banen van 8,4 was de bedoeling. Uit voorzorg geen 25 maar 35 meter besteld - je weet maar nooit. Na een geweldige 19 meter rolde opeens de kartonnen rol uit het dok en het doek was op. GIERIG. Hoe kan je nou 35 meter bestellen en 19 meter leveren? Blijkbaar niet alleen kleurenblind maar ook dyslectisch.
Nou goed, direct geëist dat er per direct werd nageleverd. Nee, geen stukje van 10 meter. Gewoon een nieuwe rol. Ik wil het goed doen, anders doe ik het niet. Toch maar even polshoogte genomen over de hoeveelheid schroeven die geleverd waren. Een doosje van 250 stuks terwijl ik er 280 besteld had, op advies van de website. Wéér een foutje.
Al met al druppelde de onderdelen binnen. Eerst per post het doek en de schroeven. Vervolgens kwam eindelijk een chauffeur van een transporteur - kan niet goedkoop zijn. Die had een palletje bij zich met al mijn losse dakgootonderdelen in het zwart. TOP! Nieuwe afvoerbuis: zwart; TOP! Dakgoot: zwart... 1... van de 3?! Beschadigd? Ja. KOM OP! Wat is dit nou weer. Dit moet BETER JanJP!