Snelle levering en goede communicatie

Een zaak om weer terug te komen als je spullen nodig hebt

Goede bediening klant vriendelijk

Goed geleverd en snel

Super snelle levering..

Super goed geholpen en heel snelle levering

wel wat hoge portokosten het materiaal was bijna even duur als e portokosten.

Zeer goed, snel en compleet

Zeer goed, snel en compleet

Snel

Uitstekend geholpen

Carport besteld bij Jan JP. Contact voorafgaand aan de aankoop via e-mail ging goed en snel. Levering binnen een week door zeer vriendelijke transporteur. Materialen zien er goed uit. Pakket is erg uitgebreid en zeer gunstig geprijsd. Vraag over de constructie werd ook netjes en snel beantwoord. Ik ben dus erg positief. Verbetersuggestie: aanpassen van de carport constructiehandleiding zodat deze voor alle typen carport te gebruiken is (of aparte instructies maken)

Super geregeld

heldere en duidelijke site en verder goed telefonisch contact

Als leek geeft de site goeie informatie over de producten. Daarna heb ik gebeld om uitleg te vragen over de bezorgkosten en wijze van bezorgen. telefonisch contact verliep prettig. Bij 2e keer bestellen werd er meegedacht over de bezorging zodat oik die op tijd binnen had. Klein minpuntje is dat bestelling door 1 man werd geleverd en de lange geïsoleerde dakplaten van de auto moesten worden gehaald. gelukkig was ik thuis en geen last van mijn rug zodat ik kon helpen, maar anders staat de chauffeur er toch alleen voor met kans op beschadiging van de producten. verder prettig bedrijf goeie producten en een juiste prijs / kwaliteitsverhouding.

Keurige prijs en vriendelijke hulp

Onlangs dakplanpanelen besteld voor een fietsen berging. Na plaatsen van de order contact opgenomen om e.e.a. toch thuis te laten bezorgen. Dit is keurig gecoördineerd en geregeld. Ik kom zeker terug.

Perfecte afhandeling, perfecte levering, prima materiaal

Perfecte afhandeling, perfecte levering, prima materiaal

Prima service en snelle levering

Zeer snelle levering en erg goede service

Prima spul voor nette prijzen

Drie keer besteld en drie keer mooi spul ontvangen.

Teleurstelling

Aardige mensen maar meer ook niet! Van alles wat ik daar besteld heb is 100% fout gegaan. komen afspraken niet na, bellen nooit terug, de fout ligt altijd ergens anders, houden je aan het lijntje. Mijn advies geef een paar dubbeltjes meer uit en bespaar jezelf een hoop frustratie.... dit bedrijf is zeer teleurstellend Maar de mensen die er werken zijn aardig helaas koop je daar niets voor.

Ronduit slecht bedrijf

We hadden dakpanplaten besteld en ze kwamen beschadigd aan. Ook de rest van de bestelling was niet goed gegaan. Verkeerde artikelen, verkeerde kleur etc. zodat we niet verder konden gaan en er was een bedrijf gekomen die de dakpanplaten zou leggen. Toen hebben we in overleg met de planning een toezegging gehad op waardevermindering omdat de dakpanplaten beschadigd waren en op deze manier kon het bedrijf de dakpan platen leggen. Tot op heden (ruim een maand na de toezegging nog steeds geen geld gestort) ze reageren nergens meer op en als we bellen wordt er opgehangen. Zelfs de directie hierover gebeld en die zou terugbellen en het bespreken maar niets meer over gehoord. Dit kan toch niet? Zie staan dat we niet de enigen zijn die dit overkomt. Dit is ons nog nooit overkomen en mag ook geen andere mensen meer overkomen. Misschien een idee dat iemand de stap neemt om dit publiekelijk bekend te maken? In kranten, kassa, radar, de rijdende rechter, etc zodat andere mensen het niet overkomt? Onderstaand is het bewijs. Genoeg om een rechtszaak te beginnen volgens de juridische afdeling. Op vr 16 okt. 2020 om 09:14 schreef Planning | Jan J.P. <[email protected]>: Goedemorgen, De twee platen zijn inderdaad beschadigt, er vervelend. Een optie is dat ik u 40,- retour stort als compensatie. Ik hoor graag wat u voorkeur heeft. Met vriendelijke groet,

Snel en netjes afgehandeld

Betrouwbare onderneming die snel en netjes werkt.

Snelle levering ..

Snelle levering alleen jammer dat ik 2 verschillende soorten platen heb gekregen waarvan 1 soort met enorm veel deuken en beschadigingen

zeer vlotte correcte afhandeling

gemaakte afspraken werden perfect en vlot nagekomen , product voldeed aan de eisen

Niks op aan te merken

Makkelijk besteld. Goed afgeleverd

Goed en goedkoop

Volgens afspraak

Nette aflevering vriendelijk personeel

Geweldige snelle service die perfect is uitgevoerd. Top

prima, levering mooi op tijd en goed verzorgd

Ze hadden precies de plaat op voorraad die wij nodig hadden op ons afdak.

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum