Lang gezocht naar een bepaald artikel, bij Matson gevonden. Besteld en geleverd. Prima toch?

Heb hele goede ervaringen met matson

Heel fijn en plezierig

Het betrof een voetpedaal van een electrische naaimachine die ruim 50 jaar in gebruik is. Mijn zoon zocht uw bedrijf op internet. Na een snelle levering binnen 4 dagen lukte het hem om binnen 1 uur het pedaal gebruiksklaar te monteren.

Snelle levering en correcte prijs

Keurig afgehandeld

Mijn bestelling was niet aangekomen. De verpakking was opengegaan en het product was weg. Zonder dralen gratis een nieuwe opgestuurd gekregen. Top!

Duidelijke website en snelle levering

Voor het specifieke onderdeel van mijn naaimachine kwam ik op de site van Matson terecht. Duidelijke website, makkelijk betalen en snelle levering.

Uitstekende ervaring

Na online bestelling nog een aanpassing gedaan, en deze werd direkt aangepast. Mijn naaimachine werd de dag erna al geleverd, geweldig

Prima service van Matson

Voetpedaalsnoer voor jaren oude Husqvarna naaimachine aangeschaft. Juiste informatie verstrekt omtrent het juiste type naaimachine incl. voetpedaal snoer. Bestelling is daarna vlot geleverd met ook hier weer correcte info omtrent levertijdstip.

Goed service

Duidelijke site. Snelle levering.

Mooi geleverd, goed verpakt! Ik ben er blij mee. Snel geleverd top service!

Top winkel

Super vriendelijke mensen, geen enkele vraag of info is teveel .

snelle levering en genoeg voorraad

Vakkundig advies. Snelle levering

Zeer goede service

Geven aan als iets niet op voorraad is komen afspraken na

artikelen werden snel geleverd en keurig verpakt en duidelijk website

altijd vakkundig geholpen

zeer snelle levering .

Uitstekende service!

Zeer snelle en correcte levering!

Houden zo

Prima en snel geleverd

Super snel geleverd

Ik was op zoek naar een universele boventransportvoet voor een betaalbare prijs, omdat ik niet te veel geld wilde uitgeven voor mijn oude Husqvarna. Hij past en werkt fijn met stikken op leatherlook. Hier een happy klant.

Snelle levering, niet duur

Snelle levering, niet duur

Goede en snelle bezorging

Na plaatsen bestelling binnen 3dagen pakket ontvangen .keurig verpakt .

Fijne en snelle service

Snelle verzending en je word netjes via de mail op de hoogte gehouden.

geweldig

Snelle service, juiste afwikkeling

Snelle correcte levering.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.