Graag de juiste foto bij het artikel plaatsen.

Voor mijn naaimachine (die nota bene bij Matson vandaan komt) zocht ik een boventransportvoet. Bij Matson een mooie voet gevonden met geheel open voorzijde. Snel besteld en volgende dag geleverd. Helaas! Voet had géén open voorzijde. Het heeft heel wat vijlen en meten gekost om de opening groot genoeg te maken, zodat de naald van mijn naaimachine niet het ijzerwerk zou raken.

Goed en snel geleverd

Veel keuze om de juiste lockmesjes te vinden. Duidelijke omschrijving zodat je meteen weet welk mesje op jouw machine past

Een goede machine

Deze snort als een zonnetje, en hij staat goed ingesteld,. Jammer dat er geen naaimachine olie bij zit. De hoes is een beetje een flut dingetje.

Duidelijke uitleg, stil en een hele fijne naaimachine.

Goede service en eerlijke voorlichting

Heb hier mijn naai en lockmachine voor onderhoud gebracht. Ze doen het nu beter dan ooit! Ook een covermachine hier gekocht en goed voorgelicht. Fijne winkel!

Snel goed

Super snel binnen het juiste product. Naaimachine werkt perfect

great experience

Bought an overlocker and an additional foot, very satisfied.

Er word naar je geluisterd

Ik ben zeer.tevreden

Goede en vlotte verzending

Goede webwinkel met snelle levering

Het bestelde artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Uitstekende service, een aanrader.

Matson heeft letterlijk en figuurlijk veel in huis

Makkelijke en duidelijke webside. Snelle levering en naar keuze thuis bezorgen of op een afhaalpunt. Alles netjes ingepakt. Erg prettig.

geweldig

goede spullen

Goede service bij online bestelling

Eerder klant in Utrecht, helaas nu alleen in Rotterdam heb ik begrepen, en daarom gekozen voor bestellen machine online in Rotterdam. Mooie aanbieding. Nette levering. Wel erg zwaar voor postbode. Ben benieuwed hoe ik grote pakket thuis had gekregen.

Goede website, overzichtelijk. Snelle levering en alles naar wens!

Beter had ik het niet kunnen treffen!

Super vlotte bezorging. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel.. Ik ben ZEER tevreden.

Zijn erg behulpzaam en krijg goede uitleg wat je ook te vragen heb

Heb het hier boven al neer gezet

Vriendelijk,snel,en ik ben zo blij!2

Prettig!

Kei goed

Gewoon prima !!!

Deskundig advies gekregen

Kon op de website niet precies vinden wat ik nodig had even gebeld en kreeg een deskundig advies en het juiste artikel.

Uitstekend! Hoes van de strijkrol was even niet leverbaar maar werd gelijk gebeld toen ze binnen waren en besteld en vlot op gestuurd!

Snelle levering.

Ik heb nu een aantal keren wat besteld bij Matson Naaimachines en ik ben blij dat ik de bestelde artikelen altijd zo snel ontvang. Zo kan ik dan weer aan de slag met mijn naai project.

Een heel geruststellende ervaring.

Ik ben heel blij deze passende onderdelen gevonden te hebben.

Bestelling na tel. overleg de volgende dag geleverd. Goed verpakt, zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig bedrijf

In begin 1980 de eerste naaimachine gekocht bij Matson. Kocht daarna nog een aantal machines. Machines worden immers steeds beter. 2 jaar terug de laatste machine gekocht. Je krijgt nooit het gevoel dat je de duurste machine krijgt opgedrongen. Als ik bel voor advies word ik altijd vriendelijk geholpen. En dan nog de eindeloze hoeveelheid accessoires, geweldig. Matson maakt mijn hobby echt leuker.

Fijn geholpen, geweldige service!

Machine gekocht, fijn geholpen. Ze namen alle tijd om uit te leggen en gaven ook de mogelijkheid om zelf de machine te proberen. De gebruiksaanwijzing was niet in het Nederlands, die werd een weekje later opgestuurd. Prima service, ben er heel blij mee!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.