Klantvriendelijk..

Ben erg blij met de verlengtafel voor mijn Brother lockmachine die ik gratis kreeg nagestuurd. Heel erg bedankt.

prompte levering, kleine aankoop maar voor ons belangrijk.

Hoewel het bestelde onderdeel meteen verstuurd was via POST.NL was het brievenbus pakje een dag of tien zoek geraakt. Fa. Matson nam mijn klacht serieus en was van plan een nieuwe levering te doen, gelukkig was dat niet nodig. De website is overzichtelijk. Kortom een tevreden klant.

Perfecte levering

Super service! Beter kan niet!

De beste!!

Supersnelle service!

Bij de vraag of een bepaald product nog te bestellen was werd het direct achter gehouden en nog diezelfde dag verzonden. De volgende dag lag het al in mijn brievenbus en kon ik verder met mijn werk. Supersnelle service dus! Echt een aanrader.

Super snelle levering

De bestelde producten waren snel verstuurd en ook van goede kwaliteit. Volgende keer zou ik ook bij dit bedrijf spullen kopen!

Goed en deskundig

Altijd vriendelijke en deskundige service!

Super,snelle levering

Snel geleverd en voor een mooie prijs

Heb een artikel voor mijn naai/borduurmachine online besteld. Het was best een groot bedrag en dus altijd spannend. Alles is perfect gegaan en was de volgende dag al in huis. Erg blij mee omdat ook de prijs lager was als elders. Top!

Nooit problemen goed verder helpen direct reactie

Bestelling goed en op tijd

Levering naaimachine onderdeel

Matson doet gewoon wat je doen moet.

Maitson doet gewoon wat je doen moet.

grote klossen garen

garen besteld en snel in huis, erg prettig

Zeer uitgebreide keuze garen. Snel bezorgd en ik kon weer verder.

Prettig winkelen als de keuze zo uitgebreid is.

vlotte bezorging

Afterpay is aantrekkelijk betaalsysteem bij Matson.

goede service

snelle bezorging, goed verpakt

Heel tevreden

Snelle levering, goede verpakking, goede communicatie...kortom heel tevreden met de algemene service

Zeer vriendelijk en behulpzaam en goede kwaliteit en service

Altijd goed en snel geleverd

Ervaren medewerkers en heel hulpvaardig een fijne winkel

Van bestelling tot levering zeer tevreden!

Heb gebruik kunnen maken van een mooie aanbieding, nl de brother innovatie-is A16 met drie jaar garantie. De machine was bij aankomst goed verpakt. Bij gebruik loopt hij als een trein en gebruiksvriendelijk. Ik ben in ieder ben ik zeer tevreden met deze aanschaf. Hartelijk dank hiervoor. :)

Zo zouden alle mkb-ers moeten zijn

Snelle levering, altijd klaar staan. Terugbellen als nodig. In één woord zeer klantvriendelijk.

Super snel geleverd, bedankt

Super snel bedrijf.

Snel bezorgd, goed verpakt, prima producten en vriendelijke mensen

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.