Snelle levering, goede kwaliteitsproducten

Mijn bestelling werd 'met de snelheid van het licht' bezorgd en de producten van Matson zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een Pluim voor Matson naaimachines!

Het product was de volgende dag al in de brievenbus.

Mijn pakketje had ik niet ontvangen, na tel contact netjes opgelost! Artikelen voldoen aan de foto’s en omschrijving. Een aanrader!

Duidelijk en snel besteld!

Ik had wel eerst gebeld en kreeg duidelijke aanwijzingen wat ik kon bestellen. Prima samenwerking.

Prima geholpen met mijn bestelling

Het online bestellen van de machine verliep prima, dank zij de hulp van Matson.

Heel fijn bedrijf

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaringen prima zijn.

Prima profuct maar helaas tijdstip van bezorging onverwacht

Bezorging was niet doorgegeven, vervelend voor de buren

Geweldige service

Geweldige service en assortiment garens , kleuren en accessoires

uitstekend

zeer snelle bezorging

Prima en snel

Snelle bezorging en alles klopte.

Goed telefonisch advies. Na bestelling product dag later geleverd. Top

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. Heel fijn!

Zeer goede service

Wat je ook besteld ze leveren zeer snel. Als het niet op voorraad si laten ze direct of telefonisch of per mail weten wat zeer attent is.

Top Service.

Ik had het binnen 2 dagen al in huis. Dat was super snel.

Mijn bestelling snel binnen gehad

Erg goed

Snelle levering!

Mooie producten

Uitstekende levering.

Alle gedane bestellingen zijn vlot op tijd aangekomen en van een goede kwaliteit. Ik mis alleen nog een opbergdoos voor klossen garen met een diameter van 25 millimeter voor Gutermann jeans super sterk garen, 100 m. Misschien dat hier nog wat aan gedaan kan worden.

Ik kreeg een telefoontje van de medewerker die de order verzamelde om te controleren of ik wel de juiste naalden had besteld en zo werd de bestelling aangepast. Prima spul, snelle levering.

Geweldige aftersale

Nadat ik ontevreden was over de aangeschafte overlockmachine, zonden zij diezelfde dag nog een andere machine compleet met retourlabel om de de oude machine gratis te kunnen retourneren. Deze werkwijze schept bij mij vertrouwen in het bedrijf.

Ik ben tevreden.

Makkelijk bestellen en een snele levering. Bedankt.

super

Snel en accuraat

Snelle afhandeling

Goede omschrijving en snelle levering

Makkelijk te bestellen, product info is perfect en de levering is super snel

Prima, hele snelle levering

Schaar besteld, volgende dag in brievenbus. Heel fijn

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.