Prima profuct maar helaas tijdstip van bezorging onverwacht

Bezorging was niet doorgegeven, vervelend voor de buren

Geweldige service

Geweldige service en assortiment garens , kleuren en accessoires

uitstekend

zeer snelle bezorging

Prima en snel

Snelle bezorging en alles klopte.

Goed telefonisch advies. Na bestelling product dag later geleverd. Top

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. Heel fijn!

Zeer goede service

Wat je ook besteld ze leveren zeer snel. Als het niet op voorraad si laten ze direct of telefonisch of per mail weten wat zeer attent is.

Top Service.

Ik had het binnen 2 dagen al in huis. Dat was super snel.

Mijn bestelling snel binnen gehad

Erg goed

Snelle levering!

Mooie producten

Uitstekende levering.

Alle gedane bestellingen zijn vlot op tijd aangekomen en van een goede kwaliteit. Ik mis alleen nog een opbergdoos voor klossen garen met een diameter van 25 millimeter voor Gutermann jeans super sterk garen, 100 m. Misschien dat hier nog wat aan gedaan kan worden.

Ik kreeg een telefoontje van de medewerker die de order verzamelde om te controleren of ik wel de juiste naalden had besteld en zo werd de bestelling aangepast. Prima spul, snelle levering.

Geweldige aftersale

Nadat ik ontevreden was over de aangeschafte overlockmachine, zonden zij diezelfde dag nog een andere machine compleet met retourlabel om de de oude machine gratis te kunnen retourneren. Deze werkwijze schept bij mij vertrouwen in het bedrijf.

Ik ben tevreden.

Makkelijk bestellen en een snele levering. Bedankt.

super

Snel en accuraat

Snelle afhandeling

Goede omschrijving en snelle levering

Makkelijk te bestellen, product info is perfect en de levering is super snel

Prima, hele snelle levering

Schaar besteld, volgende dag in brievenbus. Heel fijn

Excellent

Excellent service

Heldere website, prettig bestellen (overzichtelijke te volgen stappen) zeer snelle levering (1-2 dag

Uitstekende telefonische service/communicatie en persoonlijke ontvangst in winkel Rotterdam

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle reactie en levering van bestelde artikel voldoet aan de omschrijving op de site

Goede service en altijd behulpzaam

Super klantvriendelijk!

Geen vraag is te veel en ze blijven even vriendelijk. Ze staan open om te sparren waarom de ene naaimachine wel en de ander misschien beter niet zonder dat hun doel is om de duurste te verkopen. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe naaimachine en heb voor nu de juiste machin gekocht. Dank jullie wel voor mijn fijne aankoop en klantvriendelijkheid! Groeten uit Haarlem ;-)

Klantvriendelijk, goede service en betrouwbaar

Jammer dat Matson niet meer in Utrecht zit. Gelukkig kan je bestellen via de webwinkel. Recent tot volle tevredenheid twee keer een bestelling gedaan. Ook als je vragen hebt, wordt je telefonisch vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ik ben absoluut van plan nog een keer naar de fysieke winkel te gaan.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.