Nette levering

betrouwbare snelle service

Op tijd geleverd.

Snelle levering, goed verpakt

Bedankt

Het product kwam zeer snel en in uitstekende staat!Het is een uitzonderlijke naaimachine!

Superfijn

Snelle levering goed verpakt. Ook in de winkel , vriendelijk personeel, grote sortering.

De bestelling is goed en snel behandeld

tevreden over het produkt? en vlotte levering

het geeft mijn borduurwerk een heel mooi effect

Keurig verpakt en snelle levering.

zie boven

Bestelling snel en keurig verpakt ontvangen

Zie boven.

heel goed

heel snel geleverd.

heel goed

heel snel geleverd.

Zeer tevreden ervaring

De website is overzichtelijk en duidelijk met achtergrond informatie om te kunnen vergelijken. De communicatie en afhandeling van de bestelling heb ik als zeer prettig ervaren. En ik ben héél blij met de aankoop.

Gewoon perfekt

Gekregen waar we om gevraagd hebben. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Had niet beter gekunt.

Gewoon perfekt

Snelle levering, overzichtelijke site.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.