Snelle levering.

Snelle levering van mijn naaimachine. Prima service!

Zeker voor herhaling vatbaar.

korecte levering.

Juiste producten, snel bezorgd

Verzendibg was snel in orde en ik heb precies ontvangen wat ik nodig had. Dat kan soms lastig zijn met naaispullen (borduurvlies bijv) als je het niet in levende lijve kunt zien/voelen

super!

goed verpakt, snel geleverd.

ze zijn erg snel met leveren

Niet goed met return en je moet er zelf voor betalen. Ik twijfel altijd om nog een keer te bestellen als de return niet makkelijk is. Gewoon een sticker in het pakje voor terug sturen.

Mooie machine, prima levering

Ik heb mijn nieuwe naaimachine + enkele fournituren online besteld; mooie aanbieding en de levering was prima!

Het product is goed maar verpakking veeeel te groot.

Het product had wel in een veel kleinere verpakking verzonden kunnen worden. Waarschijnlijk wel als brievenpost of als brievenbuspakketje. Nu wordt er voor minimaal 90 % lucht getransporteerd. Beetje zonde van al die transportkilometers.

Tevreden

Ik zou het iedereen aanbevelen

Super !!!!

Mijn eerste naaimachine en ik liep vast ;) en ze hebben mij tot 3 x toe zo fijn, geduldig aan de telefoon meegeholpen en na een beetje oefenen heb ik al heel veel kleding hersteld, broeken uitgelegd, gordijnen gezoomd....druk bezig....geweldige machine de Brother A16 heel blij mee.

snel en juist geleverd, dus top !

snel en juist geleverd, dus top !

Super.

Goede site om te bestellen en zeer fijn is de goede uitleg met duidelijke foto’s en visuele instructie.

Snel verwerkt

Goed contact

Alles top geregeld

Keurig ingepakt en verzorgd, blij met de aankoop. Bij voorbaat dank

Goede en snelle levering

Een fantastische bedrijf met goed producten en zal iedere advieserenom daar te gaan kopen

Mooie site

Mooie overzichtelijke site Snelle levering.

Altijd super snelle levering!

Zeer tevreden altijd super snelle levering of afspraak voor reparatie.

Snel en accuraat geleverd

Telefonisch goed bereikbaar en goede service.

netjes en snel

het was een snelle en nette levering;.

Kijken, bestellen en snel leveren

Gewoon prima. Alles klopt. Wat je ziet op de site is duidelijk en als je dan besluit om over te gaan om te bestellen, ligt het keurig op de afgesproken tijd in je brievenbus. Echt kwaliteit.

Heel erg goed

Goed advies via de telefoon over welke lockmachine ik het beste kon aanschaffen. Meteen besteld en volgende dag al in huis. Het garen zat al keurig ingeregen, kon zo aan de slag. De lockmachine voldoet aan de eisen.

Nadat ik eerst heel snel het verkeerde artikel heb ontvangen kreeg ik ma een mail onmiddellijk het goede voetje opgestuurd. De volgende dag weer in huis. Top!!!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.