Nadat ik eerst heel snel het verkeerde artikel heb ontvangen kreeg ik ma een mail onmiddellijk het goede voetje opgestuurd. De volgende dag weer in huis. Top!!!

Goede service!

Eerst telefonisch contact gehad daarna direct bestelling gedaan en de volgende dag ontvangen.

Altijd goede service

Ik ga graag naar deze winkel als ik een probleem heb met een van mn naaimachines

Uitmuntend

Goed geholpen Duidelijke uitleg Professioneel. Vriendelijk

De machine snel en in goede orde ontvangen

De Janome naaimachine naait als een zonnetje. Ook door dikke stof. Ik ben er zeer tevreden mee.

Duidelijke uitleg, mooie aanbieding.

Goed advies in de winkel. Uitleg over diverse machines. Op basis daarvan machine besteld.

prima snelle en correctie levering

makelijke bestelling, snel en goed geleverd

Prima, snelle service!

Ruim aanbod, snelle service, helemaal prima!

Onderdeel de volgende dag in huis en zeer vriendelijk te woord gestaan! (En een stuk goedkoper dan de winkel bij mij in de buurt…)

super goed

zeer vlotte correcte levering

Snelle service!

Naaivoetje online besteld, volgende dag in huis!

Alles naar wens

Hele goede ervaring.

Goede communicatie, alles zoals afgesproken. Machine is top.

Keurig, en snelle levering

Snelle levering, en keurig gebeld dat de order niet compleet was en aan gevuld met een andere kleur na telefonisch contact

Fijn bedrijf, snelle levering

Ik ben blij met deze naaidoos.

Erg goed!

Matson zat eerst ook in Utrecht maar helaas nu niet meer, gelukkig hebben ze ook een uitstekende webshop en kun je ze altijd bellen voor zeer deskundig advies

In een woord “geweldig “

De Pfaff 720, online besteld en binnen 1 uur konden we hem al ophalen. Ook mooi dat we hem in 3 termijnen konden betalen. Vriendelijke en deskundige uitleg/demonstratie.

Goede duidelijke website en snelle levering.

Snel geleverd. Het enige: ik kon geen opmerking bij mijn bestelling toevoegen.

Zeer goede service

Bedankt voor de goede service

Helemaal blij!

Snel geleverd en mijn naaimachine is precies wat ik wilde!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Stevige, kindvriendelijke naaimachine. Mijn dochter pakt het snel op en kon meteen beginnen met het naaien van kleine dingen. Mede door de duidelijke aanwijzingen op de machine.

Geen goed artikel

Geen goede uit leg daarom zit ik nu met iets dat ik niet wilde hebben Ik wilde een. Een voetje om te locken met mijn brother.

Oplettend en zeer goede service!

Trekken bij twijfel de bestelling na door even te bellen en als er vragen zijn (vanuit de klant) reageren ze direct op mail of telefoontje.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.