Duidelijke omschrijving van producten in de webwinkel. Zo kon ik makkelijk de juiste aanschuiftafel kiezen. En snelle levering.

Keurig en snel

Voor herhaling vatbaar

Niet goed,

Ik heb het pakket niet ontvangen.

zeer snelle levering.

Snelle levering en alles prima in orde.

Ik had 2 verschillende stekker besteld.Ik kreeg een telefoontje of ik het wel het juiste artikel bestelde,dat vond ik zeer netjes. M v gr Hein Meijer

Goed advies

Ik kreeg goed advies op m’n vraag. Het onderdeeltje makkelijk te bestellen online. Jammer dat je veel betaald voor een brievenbus pakketje.

Superfijne winkel met zeer kundig en behulpzaam personeel.

Ik heb afgelopen maanden 2 machines gekocht bij Matson. Een Husqvarna naaimachine en paar maanden later ook een Brother borduurmachine. Beide keren heb ik vooraf gebeld en een afspraak gemaakt om een machine die ik in mijn gedachte had te testen. Beide keren goede uitleg gehad en goed advies. De dames uit de winkel zijn kundig en zeer vriendelijk. Niets dan goeds voor Matson.

snel, secuur en vriendelijk

Een uurtje na de online bestelling werd ik gebeld door een vriendelijke mevrouw van Matson met een vraagje over het bestelde product. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Goede service, snelle levering!

Voor mijn Pfaff naaimachine uit 1983 had ik nieuwe naaivoetjes nodig. Ik wist niet of de nieuwe voetjes matchten met mijn oude machine, dus heb ik eerst een mail gestuurd. Hierop kreeg ik al snel antwoord en kon ik een bestelling plaatsen. De volgende dag werden de voetjes geleverd en pasten inderdaad precies op mijn machine. Bedankt voor de goede service!

Goede keuze kunnen maken op de website. Snelle levering. Scherpe prijs

Alle naar wens!

Duidelijke website, goede omschrijving artikelen, snelle afhandeling en bezorging.

Super vlugge bediening

Ik heb in de namiddag besteld,de volgende ochtend was het bij mij thuis. Ik woon in België en dus vond ik dit super vlug om mijn pakketje te krijgen.

Goede informatie op de website, makkelijk te bestellen online en snelle levering

Goede prijzen en snel geleverd

Duidelijke site artikelen gemakkelijk te vinden.

Zeer snelle levering, top!

Heel tevreden, past precies.

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snel geleverd

Heel Tevreden

Ik ben super blij met de naaimachine ,heb n keer n ander merk geprobeerd maar ben terug bij m,n Husqvarna machine. Ook de bezorging is keurig verlopen. Hartelijk dank hier voor. Groet Tonnie.

Snel geleverd naar Oostenrijk

Snelle levering, goed product. Ik heb de rolzoomvoet uitgeprobeerd en het werkt goed

Duidelijke site, snelle levering. Je wordt ook via de mail geïnformeerd over de levering, met track and trace

Voldoende aanbod; alleen verzending Minder netjes

Veel aanbod en alles wat ik wil bestellen (snoepwinkel) alleen verzenden vond ik stuk minder: zat heel veel plastic “afval” in wat ik liever in papier had gezien. Maar erger nog:door alles in de door mij bestelde naaigarendoos te doen is er al 1 pin daarvan definitief verbogen. Aangezien in geen zin in t terugzenden gedoe heb hou ik em maar het had niet gehoeven.

Gewoon goed

Ze doen wat ze moeten doen. Wel superjammer dat zij ook na die tijd een klantentevredenheidsonderzoek toesturen. Gewoon mee stoppen. U doet het prima en hebt het niet nodig. Dit onderzoek heeft u 2 sterren gekost! Zo irritant zijn ze dus.

Betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke communicatie

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.