geen problemen

duidelijke website, snelle communicatie, levering op tijd

Goede service dag later al in huis en ook retourzending goed geregeld

goede snelle service

Goede snelle service, maar wel een stuk duurder geworden en niet alles leverbaar wat ik zocht.

In alles "gespecialiseerd", materiaal en personeel.

Het was leuk om even persoonlijk en vakkundig te worden geholpen. Geen 'knoeiers' dus. Goeie aankoop gedaan. En ook nog eens een enorme voorraad aan accessoires, ook online.

Op zondag de Brother Innovis 15 naaimachine besteld en deze is dinsdag bezorgd. Alles van de bestelling zat erbij en met de handleiding aan de slag gegaan. Het is een eenvoudige naaimachine, maar doet alles waar hij voor staat. Makkelijk in gebruik en heerlijk rustig. Deze naaimachine zal ik meer gebruiken dan de Pfaff 710 die ik ook heb. Wil je een leuke machine die doet wat hij moet doen? Koop dan een Brother, zeker een aanrader.

De bestelling was snel geleverd zodat ik meteen weer verder kon.

Top shop!

Erg makkelijke website, ik kon zo vinden wat ik zocht en snelle levering!

het was een on-line bestelling en dat verliep snel en zonder problemen. Wel jammer dat Matson geen winkel heeft in Utrecht, dus de consument heeft weinig keuzes en moet wel online bestellen.

heel goed

heel goed vlotte levering keurig verpakt

Ik had wat garen nodig, dit werd snel en netjes geleverd. Ook fijn dat er zoveel keus is.

Zeer snel

Voet van naaimachine stuk Nieuwe besteld en de volgende dag al in huis Toppi zeer snel

Zinvol advies

Vlotte levering na goed advies

Kunnen vinden wat ik zocht.

Makkelijke site, goed kunnen vinden wat ik zocht en snel geleverd.

Heel goed bedrijf.

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan tijdens een tel. gesprek. Geweldige after-sales service. Deze zaak beveel ik van harte aan.

Het werkt goed

Goed .

Hele snelle levering,perfecte naaimachine,precies wat ik er van had verwacht.

Geweldig!

Ontzettend goede service en klantvriendelijkheid. Snelle verzending en komt afspraken na. In 1 woord geweldig!

Top en snelle levering

Ik kreeg mijn spoeltjes voor mijn naaimachine snel geleverd. Top !!

Besteld en de volgende dag was het voetje al binnen echt super

groot aanbod, doen wat ze beloven

De website is overzichtelijk, met uitgebreide uitleg bij alle machines. Er wordt beloofd, voor 16.00 uur besteld morgen in huis. En dat is ook zo!! Heb ook nog telefonisch contact gehad met een medewerker, en die wist waar hij het over had, kon mij verder goed adviseren. Ben tevreden met mijn keuze, en zeker tevreden met de manier Matson Naaimachine mijn bestelling heeft afgehandeld.

Betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit

De bestelde artikelen werden de volgende dag bezorgd. Een paar items heb ik geretourneerd en de terugbetaling was de dag er na al teruggestort. Verrassend aantrekkelijke prijs (jeansgaren)

Perfecte website, snelle levering, keurig verpakt

Het bovenstaande spreekt voor zich. Maakt iets goed van het gemis nadat Matson in Utrecht gesloten is.

Erg goede en snelle levering

Erg goed zeker aanbevelen

Uitstekende service

Ik had een onderdeel voor mijn naaimachine besteld (een spoelhuis). Helaas was deze in back-order. Dat gebeurd natuurlijk wel vaker, als je iets op internet besteld en ik werd door Matson hierover gebeld (wat ik al redelijk uitzonderlijk vind). Later werd ik nogmaals gebeld, dat ze nog een oude naaimachine hadden staan met hetzelfde type spoelhuis. Ze hebben dit spoelhuis zonder extra kosten opgestuurd, zodat ik alvast verder kon. Kortom, uitstekende service.

Vlotte levering

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.