Subliem

Naaimachine in perfecte staat geleverd……helaas een klein gedeelte van de bestelling niet mee geleverd, maar na 1 telefoontje meteen opgelost…….tot overmaat van ramp een hoop gedoe met post.nl en pakje kwijt……meteen weer matson gebeld, ze hebben toen opnieuw de kwijtgeraakte spulletjes bij mijn bestelling gedaan, welke met de pakket post wel goed aankwam…….overigens brievenbus pakje schijnt bezorgd te zijn, maar niet hier……foei post.nl Voor Matson alle lof!!!! Echt hele vriendelijke mensen met verstand van zaken en zeer behulpzaam……

Zeer ruim aanbod en goede service

Dit was mijn eerste bestelling bij Matson. Het assortiment is zeer uitgebreid, net als de informatie die over de producten gegeven wordt. Verzending was vlot en het is erg attent dat ze bij een nieuwe naaimachine zelf een extra informatie overzicht toevoegen. Zeker een aanrader!

perfect. Snel en volledig correct geleverd.

Dit heeft alles wat je van een online bestelling verwacht. Correct, snel en scherp in prijs.

Snelle services en goede kwaliteit mooi verpakt

Snelle service mooi en netjes verpakt goede kwaliteit kortom heel blij met deze service

Geleverd volgens toezegging van mail!!

Goed advies

Snelle levering defect onderdeel.

Klantvriendelijk

Je krijgt duidelijk en eerlijk advies!

Goede levering

Dit was de eerste keer dat ik bestelde. En dat is gewoon allemaal goed gegaan. Had ook niks anders verwacht,

Met 1 woord uistekend

Perfect e levering en snel

Ben al jaren klant altijd goed geholpen en deskundig advies

Gewoon goed

Vlotte en nette afhandeling.

super snelle levering

De Items die ik besteld had, werden snel geleverd, de service was top!

Snelle levering, goede service. Helemaal tevreden. Pas later zag ik dat het naaimachinevoetje dat ik had besteld stukken duurder is dan hetzelfde voetje in België (€ 19 versus € 6,50). Een volgende keer ga ik dus toch even verder kijken en prijzen vergelijken voor ik weer een aankoop doe.

Gewoon goed

Vlotte levering

Vlotte levering en goede vermelding wanneer pakje geleverd wordt

snelle levering en geen moeiljk gedoe

voor het eerst besteld , makkelijke webshop , gelukkig geen moeilijk en omslachtig gedoe. prima!!!!!!

Singer naaimachine van oudst een van de beste

Mijn moeder had vroeger een trapnaaimachine van de singer en die was geweldig deed het altijd nu heb ik een singer aangeschaft en ik heb er geen spijt van het doet wat hij moet doen. Het enige waar ik mee zit is dat Matson weg is uit Utrecht dus ik hoop dat ,als er wat is met die machine er hier in Utrecht een monteur zit om het te verhelpen. Want om met de machine in de trein te stappen om naar Rotterdam te gaan dat zie ik niet zitten.

Gemakkelijke bestelprocedure gevolgd door snelle en smetteloze uitlevering

uitmuntend

Alles goed en optijd

Super snelle service

Reageren snel op je contact formulier.

snelle bediening

vandaag besteld morgen al geleverd

Goed advies en snelle service!

Ik kreeg het advies om een goede nieuwe lock machine aan te schaffen, had hem de andere dag al binnen, daar heb ik tot nu toe geen spijt van. Hij werkt perfect!

Alles verliep snel, volgens afspraak dus perfect

Bestellen was eenvoudig en informatie was duidelijk. Wat ik begrijp maar tegelijkertijd jammer vind zijn de hoge verzendkosten als er slechts een klein artikel (een naaimachinevoetje) wordt besteld.

Supergoed!

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering, een hele goede prijs en kwaliteit.

Vlotte levering

Enige minpunt: de verzendkosten voor een setje naaimachinenaalden zijn te hoog, dat kan goedkoper

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.