Mooie en duidelijke website

Makkelijk bestellen

Doeltreffend

Bestellen Ontvangen Betalen. UITSTEKEND

Snelle en correcte afhandeling en levering, precies wat men tegenwoordig van een webshop verwacht.

Gewoon goed

Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt en compleet. Top!

Fijne klantenservice

Mijn bestelling werd snel verzonden en het deel wat ik retour had verzonden is snel verwerkt. De website is overzichtelijk en ik zal Matson zeker aanbevelen.

Waren goed

Zijn klantvriendelijk, ben elke keer weer goed geholpen.

Uitstekende service en royaal assortiment

Heel fijn geholpen en kon nog last minute iets toevoegen aan mijn verzending :)

Snelle levering, wel 1 ander artikel, maar dat was een upgrade

De levering was precies zoals aangegeven op de site. De doos was prima dichtgeplakt. 1 item was verruild voor een wat luxere variant. Ik weet niet waarom. Wellicht handig om hier in het vervolg even over te bellen of mailen van tevoren ter info, maar dat is niet iets om over te klagen omdat de levering en afhandeling razendsnel gingen.

Fijne winkel

Na een week online oriënteren op een nieuwe naaimachine vond ik een goede prijs bij Manson voor de machine die ik wilde. Daarna heb ik de winkel gebeld en werd heel netjes te woord gestaan. De machine die ik op het oog had was volgens de verkoper een prima keuze voor mij als ambitieuze beginneling. En mocht ik vragen hebben of ondersteuning nodig hebben ben ik altijd welkom in de winkel. Het is belangrijk om een dergelijke machine bij een winkel te kopen waar ze er echt verstand van hebben.

Top !

Goed verpakt geleverd.

Altijd super snel geleverd!

Super snelle levering duidelijke site

super sneç

zeker een aanrader.

Snelle levering, goede bereikbaarheid, Klantvriendelijk, service gericht, meedenkende en oplossende mentaliteit. Ofwel een top service van een kaliber wat je vandaag de dag nog maar weinig tegenkomt. Dik tevreden en daarom kan ik deze winkel dus absoluut aan bevelen.

Snel en zorgvuldig.

Snel en zorgvuldig.

Super snel

Super snelle bezorging na twee dagen in huis

Prima machine. Had nog een vraag maar werd keurig geholpen!

Goed geholpen prima machine

Perfect!

I have bought an embroidery machine for my wife birthday. Thanks team for quick delivery and extensive present which help our jump-start for making embroidery just right after unpacking.

Snelle levering, goed verpakt

Op Hemelvaartsdag de knoop doorgehakt om een nieuwe Lewenstein lockmachine aan te schaffen. De machine wordt in veel (web)winkels voor dezelfde prijs aangeboden. Uiteindelijk voor Matson Naaimachines gekozen vanwege de goede reviews. En ze hebben een fijne aanbieding met extra voetjes en andere bundels. Dat de naaimachine op zaterdag al in huis was, was zeker een extra positief punt.

snel en goed geleverd

snel de bestelde artikelen ontvangen

Goede service en snelle levering

Snelle verwerking van mijn bestelling.

De bestelling werd snel verwerkt. De levering duurde wat langer, maar dit lag aan PostNL.

Snelle levering, machine voldoet aan al mijn verwachtingen

Super snel geleverd

Eerste keer besteld bij u, maar service prima en super snel geleverd. Mijn dank.

Snelle levering top

Bestellen ging makkelijk en levering ook snel zeker een volgende x.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.