Probleem snel opgelost

Bestelling niet binnen gehad, matson heeft mij gebeld en meteen nog een keer verstuurd. De volgende dag binnen gekregen. Eerst hadden ze 1 ster gescoord, nu 5 sterren

Nu twee keer een machine besteld en snel bezorgd

top winkel

Snel service. always a pleasure to do business with Matson

Ik heb mijn naaimachine op tijd ontvangen.

Volkomen de verwachting waargemaakt

Bijzonder prettig, de toegezegde leveringscondities zijn precies zo uitgevoerd en de verpakking van een toch zo kwetsbaar product was helemaal uitstekend.

Fantastisch, heel blij met mijn nieuwe aankoop

Na lang niet gewerkt te hebben met een naaimachine ben ik heel tevreden met mijn nieuwe aankoop, een Brother Inno'is M280D. Ik had de machine de andere dag al in huis en kon gelijk beginnen. Heel blij met mijn aankoop

Gewoon goed

Prima site, redelijk snelle levering. Product ziet eruit zoals je mag verwachten.

Geen enkel probleem ervaren prima service

Was even zoeken op de website. Maar zodra besteld ging alles netjes en vlot. Goed verpakt en snel geleverd.

Goed fijne winkel en internet site

Kan veel informatie vinden ben op zoek naar een nieuwe naaimachine. De mijne is gevallen en heeft de klap niet overleefd

Vandaag voor 16.00 uur besteld, direct verzonden. Dus volgende dag is de machine bezorgd. Prima. De naaimachine functioneert goed bij test.

Correct en snel

Correct en snel

Snel verzonden, goede kwaliteit

Keurige verpakking, snel in huis en precies als omschrijving

Heel fijn

Snelle en goede service

Goede producten, snel geleverd. Altijd vriendelijk geholpen in de winkel.

Klein foutje maar heel snel opgelost

Foute spoeltjes ontvangen, maar 24 uur later de goede gehad zonder gedoe met terugsturen. Vriendelijk en kordaat opgelost. Spoeltjes waren op het oog bijna identiek, maar de kleine nummertjes op de zakjes klopte wel

Helemaal tevreden

Goede service snelle levering

Snel geleverd, netjes verpakt

Ruim assortiment en mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Prima zaak

Een demo naaimachine gekocht. Keurig verzorgd en snel geleverd. Je kunt zelfs niet zien dat hij gebruikt is. Ben er erg blij mee.

Geweldige machine

Mijn oude Pfaff (1984), had het begeven en wilde een nieuwe machine, maar ik wilde niet meer zo’n uitgebreide. Matson had precies die machine die ik wilde hebben. Hij naait fantastisch en hij is ook licht in gewicht.

Heel goede service

Erg vriendelijk, mee denkende mevrouw. Zij was bereid om dingen uit te zoeken en nam echt de tijd. Super service.

Goede site

Service gericht en snelle levering.

Vriendelijk te woord gestaan. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De naaimachine is keurig en zeer snel geleverd. Zeer tevreden.

ToP

Vriendelijk

Snel

Ik kreeg snel een reactie dmv een link voor het bestellen van het benodigde. Top.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.