Product als omschreven en supersnel geleverd

Prima ervaring met Matson. Paspop besteld en deze is de volgende dag geleverd. Alles keurig verpakt.

Snel en keurig!

Snel en keurig!

Snelle goede levering

Goede product omschrijving en snel geleverd

Grote keuze, snelle levering.

Nieuw in de borduurmachine wereld kun je hier veel info en materialen vinden. Ruime keuze. Snelle levering. Top.

Vlotte en snelle service

Bestelling gedaan én volgende dag in huis. Goede kwaliteit en heldere communicatie betreffende de verzending.

Snelle service, s’avonds besteld en de volgende dag geleverd.

fijne site, nette prijs, snelle levering, prima!

Zie hierboven

Snelle levering en keurig verpakt

Bestelling keurig in orde.

Zeer betrouwbaar

Goede service, ook op afstand

Bestelde producten binnen 1 dag gekregen: super

Ervaring ok

Snelle levering, vanaf bestelling via de mail op de hoogte gehouden, veilige, gemakkelijke betaling. Vraag achteraf werd snel en correct beantwoord. Scherpe prijs! Prachtige machine.

Duidelijke, snelle levering, degelijke machine.

Mijn Singer liep snel vast als de stof iets dikker was. Op het internet gaan zoeken, waarbij we o.a. bij Matson terecht kwamen. Door de duidelijke uitleg wisten we waar we naar moesten kijken. Op de site de Janome Jubilee 60507 besteld op zaterdag. De dinsdag daarop eerd hij al geleverd. Direct het geprobeerd om "te" dikke stoffen te nadien..... Geen probleem. Geweldig!

Erg goed

Leuk

Goed om te beginnen sterke naaimachine stikt goed en leuk om extra accessoires bij te krijgen voor de naaimachine

Super geholpen , en rustig de tijd voor mij genomen.top!!!

ja prima .

Geweldige naaimachine!

Na een aantal jaar te hebben gewerkt achter een beginners naaimachine is mijn nieuwe aankopen echt een wereld van verschil. Alles werkt soepel en makkelijk. Geen gekluns en gerommel meer. Ik ben blij :)

Prima ervaring.

Geleverde machine had een defect net snoer. Hierover gebeld en de volgende dag een nieuw snoer. Top

Ik kreeg wat ik hebben wilde

Verrassend, compleet

Ondanks het late moment van bestellen, werd de order toch uitgevoerd zodat ik de andere dag het gevraagde in huis had. Mijn complimenten.

Tevreden klant

Artikel als omschreven en snel geleverd

Gemakkelijk te vervangen

Vlugge levering

Super vlotte bezorging

S avonds besteld ,2 dagen later bezorgd

De bestelde producten zijn supersnel geleverd en voldoen zeer zeker aan mijn verwachtingen. Na een eerdere beoordeling werd ik gelijk terug gebeld. SUPER SERVICE!!!!! Beveel dit bedrijf dan ook aan

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.