Goede service.

Altijd even kijken of er iets bij zit voor mij!

Vlotte afhandeling

Vlotte en juiste afhandeling van de bestelling.

Uitstekenend

Naaimachine naait prima. Duidelijk van uitleg in de beschrijving. De handelingen wijzen ook vanzelf.

Supersnelle service!

Vandaag besteld en letterlijk s anderendaags geleverd.

Correct .

Correcte en duidelijke behandeling

eerste ervaring was goed snel en correct

Mijn eerste ervaring was goed snel en correct en kwaliteit

Nog een beetje te vroeg om een goed oordeel te geven

Te kort ervaring met de nieuwe naaimachine

Goed, specifiek aanbod.

Via de website van Matson vonden we het gezochte onderdeel van onze Toyota overlock. Er was duidelijk werk gemaakt van een digitale weergave mét alle noodzakelijke technische info. Wij konden veilig een bestelling plaatsen. Betalen verliep tevens vlot. Digitale info ivm het verzendtraject wordt erg gewaardeerd. Timing van verzending was prima. Daarom ,... maximale waardering van ons voor jullie!

Mooi machine

Perfect werk en levering.

Levering

Wat ik besteld had is snel geleverd

alles zoals het hoort

product netjes op tijd geleverd

Prima Naaimachine voor huishoudelijk gebruik !

Even wennen aan alle nieuwe snufjes, net even anders dan mijn oude Husqvarna van 50 jaar oud ! Heb alleen probleem met de draad door het minuscule kleine gaatje in de hefboom te krijgen, de. Hefboom komt niet ver genoeg naar boven !

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een bepaald voetje en ben daar goed mee geholpen

Na mijn bestelling binnen 2 dagen in huis ,keurig ingepakt

Goed product

makkelijk besteld en snel geleverd

een paspop besteld, snel geleverd. gewoon prima!

Topservice

Mijn Juki DX7 maandag voor onderhoud verstuurd. Vrijdag terug. Functioneert als nieuw.

perfect

Snelle en correcte levering

Kon binnen 1 dag mijn bestelling in de winkel ophalen. Betaling achteraf ook prima geregeld.

Mijn bestelling stond keurig klaar

Ik had een online bestelling borduurgarens geplaatst en dat stond klaar toen ik het kwam halen. Er zat een beschadigde klos borduurgaren bij in een plastic zakje. Bij mijn bestelling zat die kleur ook. Hierdoor kreeg ik 2 dezelfde kleuren en heb de beschadigde uit het plastic zakje achtergelaten. Thuis zag ik pas wat er op het zakje stond, n.l. dat het een beschadigde klos was die ik er gratis bij kreeg. Heel jammer dat ik daar niet op werd gewezen door de verkoper, want natuurlijk had ik die klos ook goed kunnen gebruiken.

Goede en makkelijk te besturen naaimachine

Snelle en verzorgde levering.

Groot assortiment voor naaiprojecten. Heel fijn!

Mooi snel geregeld en verstuurd

Ik was altijd klant bij Matson Utrecht. Helaas is die winkel niet meer beschikbaar. Maar de online bestelling werd per direct verwerkt en verstuurd.

Snelle levering ..goed advies via de telefoon. Top.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.