Perfecte materiaal

Snelle service en prima machine

Zeer correcte levering

Snelle en zeer correcte levering. Alles compleet en vooral Nederlandse handleiding wat heel fijn is

Goede ervaring

Besteld en geleverd!

Perfecte levering

Perfect op tijd geleverd!

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam

Betrouwbaar en snelle levering

Klantvriendelijk en hele goede service

Goede, snelle levering

Snel en correct geleverd.

perfect geregeld

alles perfect geregeld

Via webshop gekocht, alles naar wens verlopen.

Was gewoon prima

Wat ik bestelde kwam zeer snel

Prettige webshop

Deze winkel heeft een uitgebreide en overzichtelijke keus. De bestelling wordt snel en goed beschermd verpakt verstuurd. Ik heb al vaker bij Matson besteld, en ben een zeer tevreden klant.

Top bedrijf!

Betrouwbaar en vriendelijk, houden zich aan afspraken. Ruime keuze, zeer snelle levering, kortom een bedrijf waar winkelen een feestje is.

uitstekend

uitstekend

Prima en snelle service

Paspop snel geleverd! Zat helaas een productiefout in maar dit is voortvarend en snel opgelost.

Volgende dag in huis dat is snel ?!

Snel en correct

Door ziekte kon ik niet naar de winkel om gebruik te maken van de expertise van Matson. Maar er is gelukkig veel informatie op de website en eigen onderzoek naar verschillen modellen en leveranciers heb ik gekozen voor Matson. De levering ging simpel en snel. Met gebruik van YouTube tutorials ga ik mijn aanwinst verder ontdekken.

Topservice

Alleen de leveringen met PostNL zijn niet goed. Zelfs als je thuis bent krijg je toch bericht om het pakket ergens af te halen. En dat al enkele keren op rij. Zeer jammer. Misschien tijd om van postbedeler te veranderen.

Prima service met dito produkt

Zeer snelle correcte levering

Koop wel weer dit was de eerste keer.

Het was goed ingepakt. Het deed aan mijn verwachting kon er prima mee werken.

perfect

vlugge en correcte levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Fijn bedrijf.

Prima service snelle levering

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.